Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek milyen testfelépít...

Szerintetek milyen testfelépítés éri meg jobban?

Figyelt kérdés
na, szóval szerintetek hogyan éri meg jobban? mert nem tudom valamikor elkezdeném a súlyzós edzéseket és igazából nem áll szándékomban semmilyen doppingszerhez nyúlni, de kiváncsi vagyok hogy a csajoknál ha pl a testalkat számít akkor melyiket preferálják jobban? azt ha valaki egészségesen edz és 2-3 esetleg 4 év alatt ér el egy igen komoly naturálhoz képest igen komoly formát, vagy 1 év alatt letudja koxxal? ezt az egészet ugy értem hogy ha a csaj látja hogy izmos vagy meg stb. meg nyilván nem ért ezekhez a dolgokhoz, de vannak ezek a jeff seid, meg mittudomén ilyen zyzz féleségek és nem tudom, láttam hogy pózolnak csajokkal is de maga barátnőjük még nem volt, és vajon miért? ha olyan jól néznek ki? vagy jobban megéri ha egészséges kox nélküli edzést végez? nem akarok koxolni, csak... nem tudom ez ilyen hülyén jött ki, na mind1 a lényeg a lényeg hogy vajon ha testalkat a lényeg vagyis azt figyelik meg a csajok akkor melyiket válasszam? inkább a rendes vagy az izmosabb de egészségtelenebbet? meg annyit hogy szerintetek a koxosoknak sok csajuk lehet? vagy hogyan irjam....

2014. jún. 28. 22:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

nem értem hogyan jön az egészhez a csajozás,vagy a külalak egyáltalán.

szeress edzeni és ezért csináld elsősorban.

ha nem szeretsz edzeni,akkor a fene megette az egészet.

2014. jún. 28. 23:07
 2/18 anonim ***** válasza:
52%

1. Borzasztó áttekinthetetlen, összeszedetlen az írásmódod, alig lehet értelmezni, hogy mit szeretnél kinyögni.

2. Értelmes ember nem az alapján választ edzésmódszert vagy akár doppingszert, hogy tetsszen a csajoknak.

3. Nem lehet általánosságban lebutítani, hogy mi tetszik a lányoknak. Volt, aki rám azt mondta, hogy nagyon ki vagyok pattintva (a 75 kilómra és a 34-es karomra), egy kicsit komolyabb formára már "felfújtkoxosgyökér" lett volna a reakciója. Más nőnek meg a komoly, izmos testalkat az ideál, akár a naturál határon túl.

4. Látszik, hogy fogalmad sincs a témáról, nem úgy működik, hogy "melyiket válasszam", nem rábökni kell az egyikre, hogy "ezt választom" és akkor úgy lesz.

5. Értelmes emberek előbb elérik a generikai határukat, aztán gondolkodnak el a dolgon, de akkor is érdemes hanyagolni a gyógyszereket.

6. Nincs különbség szteroidokkal megszerzett és naturálban felszedett izmok között, csak mennyiségben. Ha gyógyszerekkel akarsz elérni egy szar formát (ami natúrban is hozható), azt is megteheted, ha beveszel 2 szem danabolt rohadtul nem leszel rögtön izmos.

7. Miért az alapján kell megítélni valaki nőknél aratott sikerét, hogy van-e csaja?

8. Honnan tudod, hogy nincs nője?

2014. jún. 28. 23:08
 3/18 anonim válasza:

Én az egészségesen élőket szeretem, az csak előny ha nem kondiban szerzi az izmait. Tudod, nem minden az izmokról szól...

23l

2014. jún. 28. 23:11
 4/18 anonim ***** válasza:

Most akkor mit is akartal kerdezni?

Mert ha jol ertem akkor azt hogy hogyan lehet tobb csajt szerezni, koxszal vagy anelkul?

A lenyeg az hogy egy komoly format naturalban evek alatt lehet osszekalapalni, felteve hogy atlagember vagy, es meg akkor is lesznek akik eszre sem fogjak rajtad venni hogy sportolsz valamit, ha olyan ruha van rajtad.

Azok a csajok akik az izmos fickokra buknak, nyilvan a koxosokat fogjak elonyben reszesiteni, ez nem nyilvanvalo? Rajtuk latszik hogy edzenek. Hogy egeszsegtelenebb? Hat ja, a pia meg a fu meg a cigi is egeszsegtelen...

Egyebkent ha csak azert akarsz izmos lenni, hogy legyen csajod, akkor jobb ha mar most elfelejted az egeszet, ugysem fog sikerulni.

2014. jún. 28. 23:17
 5/18 anonim ***** válasza:
Ezt elolvasni is nehéz volt, hát még megérteni. Egyébként pedig számít, hogy alacsony testzsírod legyen és minimális tömeg. Ezzel már jobban nézel ki, mint az emberek 90%-a. Felesleges gyógyszerre költeni, hogy több pnát szerezz, ehhez nem kell Mr.Universum kinézet.
2014. jún. 29. 02:32
 6/18 A kérdező kommentje:
hu... kicsit negatív kommentek... na mind1, hogy honnan tudom? általában az ilyen embereknél tudni lehet ha van csajuk vagy valami plusz a doppingszer használata miatt a líbidó csökken tehát nemhiszem hogy van vagy lesz így csajuk, akkor nem a csajokért illetve nem csak a csak a csajokért akarok izmos lenni részben magam miatt is hogy ne legyek fogpiszkáló és hogy milyen az irásom az most baromira nem ide tartozik...
2014. jún. 29. 03:14
 7/18 anonim ***** válasza:

"mert nem tudom valamikor elkezdeném a súlyzós edzéseket és igazából nem áll szándékomban semmilyen doppingszerhez nyúlni"

nekem ebben az a fura, hogy nem is tudod még, de már előre leszögezed hogy te ugyan nem fogsz "doppingszerhez" nyúlni, bár az sem biztos, attól függ a csajok mire buknak. :D Na m1. Ez így egy határozott, kivitelezhető elképzelés. Sok sikert a megvalósításhoz! :*

2014. jún. 29. 09:01
 8/18 anonim ***** válasza:

"Csajok, a csajuk, a csajokért" :D

Ember, te mindent a nőkből akarsz levezetni? Szerinted mindent ez mozgat? Ne tedd már őket ennyire a központba, ennek semmi köze hozzá kb. Mert ennyi erővel minden férfit, aki elkezd valamit, ez hajt szerinted? :) Odamennél egy csapat bmx-eshez, vagy breakeshez, és azt kérdeznéd, melyik mutatvánnyal lenne több csajod? Meg hogy milyen címmel told fel a videót a Youtube-ra, hogy több csajod legyen? :DD Vagy az olimpikonok mögött a szponzori csapat szerinted ezen tűnödik, hogy "figy, ha ezt megnyered, akkor nagyobb valószínűséggel lesz csajod, és ezen keresztül talán nekünk is."?

Szerinted amikor valaki doppinghoz nyúl, akkor amit főként mérlegel, az az, hogy hogyan lesz vagy nem lesz majd ettől nője? Persze, ha egy végletekig elkeseredett hobbista, akkor talán, de elárulom neked, a legtöbben nem ezért kezdik el, pl. a hivatásos profik egyáltalán nem. És elmondom, a dopping használata sem jelent feltétlenül libidóvesztést :)

A sportot az egészséges lelkű, elméjű ember magáért kezdi el. Az csak egy by the way szintű mellékhatás, hogy ezzel egy kicsit kelendőbb lehet a nők EGY RÉSZÉNÉL. De egy normális kapcsolat értékét marhára nem ez fogja főként meghatározni, csak nüansznyi kis részben, amelyiknél pedig ez határozza meg főként, az annyit is ér. Ennyi erővel már a pénz is meghatározhatná. Miért nem azt kérdezed akkor már, melyik munka fizet a legtöbbet? :D

Eddz, egyél, élj egészségesen, nézd meg, hogyan fejlődsz, az egyetlen ember, akinek bizonyítanod kell, akivel versenyezned kell, az te magad vagy. De ne mások legyenek a mércéd, és ne is az, hogy átlagban mennyivel több csaj kezd utánad megfordulni az utcán.

Ez a kétségbe esett krónikus szingliség végső mentőötlete, hogy gyorsan kezdjünk gyúrni, attól majd hátha jobban kellünk valakinek. Az embereknek nem ettől lesz barátnője, rossz úton haladsz haver.

2014. jún. 29. 10:30
 9/18 anonim ***** válasza:
A csajok a pénzre buknak. :)
2014. jún. 29. 10:33
 10/18 anonim ***** válasza:
ezzel vigasztalod magad?
2014. jún. 29. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!