Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Testfelépítés nektek mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testfelépítés nektek mennyit számít?

Figyelt kérdés

van egy csaj, kb 155 cm 50 kg körül van

én meg 175 cm körül vagyok és 55 kg vagyok

szóval egyikünk se dagadt, de van egy érzésem, h csak emiatt nem jönne össze velem, mert kb vékonyabb a combom mint az ő combja és kisebb a hasam :$

nektek ez problémát jelentene? vagy tényleg kórosan sovány vagyok és ez ellen mit tegyek?

#súlyporblémák
2014. máj. 15. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Csaj vagy?
2014. máj. 15. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy kórosan sovány. Még gondolom, nagyon fiatal vagy. Idővel jön majd még rád pár kiló és úgy pont jó leszel. De sokaknak most úgy is a nagyon vékony tetszik.
2014. máj. 15. 14:30
 3/9 A kérdező kommentje:

1# nem vagyok csaj :D

2# 18 éves vagyok, és csak a védőnő mondta azt, h ha kicsit soványabb lennék kihívná a gyermekvédelmiseket alultápláltság miatt

2014. máj. 15. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:
kéne edzeni meg rendesen kajálni, már csak egészség szempontjából is előnyösebb lenne
2014. máj. 15. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát kajálhatnál valamit de zsokénak elmehetnél.
2014. máj. 15. 14:34
 6/9 A kérdező kommentje:

#4 enni eszek, de mondjuk chips meg zsíros falusi ételektől se hízok, de sportolni lusta vagyok :/

5# zsokékat láttál már? sztem az egyik sincs 160 cm...

2014. máj. 15. 14:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Pedig a sport fontos lenne.. Ha rászánod magad,és elkezded,kéőbb már nem is fogsz tudni meglenni nélküle.

Ezt tapasztalatból mondom..

2014. máj. 15. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Zsokéknál a súly számít.Nem aerodinamikai szempontok miatt alacsonyak.Ha meg nem akarsz változni mit számít hogy számít e.Azzal dolgozol amivel tudsz.
2014. máj. 15. 15:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja, szegény emberrel vízzel főz.. vagy szarral
2014. máj. 15. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!