Két külön nap kéne edzenem (aerob+súlyzó)? Rossz a sorrendem?
Konditeremben heti 3x aerobozok (kocogás, bicikli). Általában ezzel kezdek, mert mondjuk súlyzós edzés után már tuti nem fogok neki állni kocogni. Úgy vagyok ezzel, hogy jobb előbb túl lenni rajta. Utána szoktam átmozgató edzést csinálni. Gondolom pont fordítva kellene lennie (?). De ha így csinálom, az nagyon visszavet? Testzsír csökkentés / fogyás a célom. Átmozgatást meg azért csinálom, hogy ha sikerül fogynom, akkor ne lógjon mindenem. Diétámat rendesen betartom. Emellett heti 3-4x szoktam még a szabadban is kocogni. Jobban szeretek a szabad levegőn lenni.
Köszönöm a válaszokat.

A lényeg, hogy kocogással kifárasztod magad és nem lesz sok erőd az edzéshez, ha csak nem pinalegyezést akarasz csinálni.
Választásaid :
1.Reggel felkelés után kocogsz 30-40 percet és délután edzel
2. Elmész a terembe edzel és utánna kocogsz vagy kerékpározol
Ha fogyni szeretnél heti 4-5 Aerob tartományú edzés is kell, nem elég 2-3 alkalom. 1 Aerob 30-50 percig tartson, megállás nélkül. (Értsd, pihenő nélkül).
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!