Tudnátok ajánlani zenéket gyúráshoz?
Figyelt kérdés
Főleg house / techno / RnB / dubstep, vagy hasonlók érdekelnének.
Olyat kérnék, amit le is lehet tölteni. :-)
Mostanság például ezekre szoktam edzeni:
2014. jún. 19. 19:36
1/18 anonim válasza:
Keress rá a GYM radiora, fasza zenék mennek benne!v
2/18 anonim válasza:
Remélem elég ha zenecímeket írok. :)
Én ezekre szoktam edzeni, mert elég pörgősek, és megfelelnek az ízlésemnek:
My Crazy girlfirend: go f*ck yourself
Capcha one: Alone again
Goldhand: See your smile again
Hardwell feat Matthew Koma : dare you
Paris Blohm feat Taylr Renee: Left behinds
Most hirtelen ezek jutottak eszembe. Remélem valamit tudtam segíteni.:)
3/18 anonim válasza:
4/18 anonim válasza:
Youtube-ra felmész és beírod, hogy: workout music vagy workout motivation music és bejön egy rakat mix. Én azokat hallgatom.
5/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy-e, meg, hogy bejönnek-e ezek a zenék, de én mostanában Avicii, David Guetta és Calvin Harris számokra szoktam edzeni. A legmotiválóbb szám, amit valaha is hallottam: Calvin Harris - Let's go :D
6/18 anonim válasza:
Utolso aki ilyen zenekre edz nagyon komoly pali lehet dobj egy kepet a formamrol kistestver hadd lassuk hogy vadulsz meg hogy jon ki beloled a bestia calvin harris uristen
7/18 anonim válasza:
Utolsót osztom:D
Én sem értem hogyan lehet ilyen homokos "zenékre" edzeni.
De ha muszáj akkor:
Martin garrix - Animals
8/18 anonim válasza:
Azért írtam, hogy nem tudom, hogy fiú vagy lány-e... mert ha fiú, akkor nyilván nem fog neki annyira tetszeni... (bár ki tudja) Én lány vagyok.
9/18 anonim válasza:
10/18 anonim válasza:
A nagymamám mindig népdalt hallgatott, vagy a Kossuth Rádiót, amikor tésztát gyúrt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!