Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás, kardió, zsírégeté...

Szálkásítás, kardió, zsírégetés izomvesztés nélkül?

Figyelt kérdés

0.Ha látja ezt egy személyedző vagy egy ehhez nagyon értő ember,akinek írhatok privátban,mert rengeteg kérdésem van az szóljon legyen szíves.

1.Amit minuszban szeretnék látni az az oldalamon és hasam alján lévő kis felesleg. Tudom,hogy nem lehet egy helyről fogyni ezt én nem is gondoltam,de közben megvan a kockás hasam( nem azért mert olyan vékony ,hogy látszik az alap hasfal). Szóval csak tényleg az a kis rész a derekamnál ,csípőmnél ami nagyon nem tetszik, ezt hogy lehetne a legjobban leadni? Diétázok, kardio edzést is folytatok erőedzés mellett.

2.Kardio: elkezdtem a HIIT nevezetű edzést , de nem tudom tényleg jobb-e mint mondjuk 30-45perc közepes futás. Elipszis gépen volt még,hogy 1 órákat mentem naponta, de az ugye nagyon viszi az izmot is lefele sajnos. Fehérjeport iszok, de csak azt!

3. Amellett,hogy le akarom adni amit említettem , szeretnék nagyobb karokat, hátat,tehát mindent, amivel eddig nem volt bajom mert látványosan fejlődök,észre lehet venni a változást külső belső téren is, de ami nem igazán akar nőni a mellem. Ha jól tudom 90%-a zsír és azt csak rengeteg evéssel tömegeléssel lehetne megnövelni(javítsatok ki,ha nem így van), de a lényeg,hogy tárcsás mellizmokat is szeretnék.

Időm az van tehát nem úgy állok hozzá,hogy jajj mikor növök már stb.. meg nem másnak csinálom,csakis magamnak.

Ha valami nem érthető kérdezzetek nyugodtan.

2014. jún. 17. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Így tudod leadni , ha folytatod a diétát és az aerob vagy kardio edzéseket az erősítő edzések mellett.

Viszont izmosodni nem tudsz kalória mínuszban.

2014. jún. 17. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és ha csak kicsit több a kalória bevitelem akkor le is tudom adni vagy sokkal lassabb?
2014. jún. 17. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak kalória mínuszban tudsz zsírt leadni. Izomnöveléshez viszont kalória plusz kell.
2014. jún. 17. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm!
2014. jún. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!