Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A casein felesleges?

A casein felesleges?

Figyelt kérdés
Ha éjjszaka megiszok 30g caseint, az nem ugyan az a hatás, mintha meginnák 30g whey fehérjét? Miért jó az hogy lassan szívódik fel? A végeredmény ugyan az nem? 30 gramm mindkettő...ez eszembe jutott, és hát ha nem olyan fontos a casein este, ha megteszi a whey is, akkor csak whey fehérjére költenék, mivel olcsóbb.
2014. jún. 15. 13:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Összességében a napi bevitel számít, csak ha már ez a hobbink, akkor miért ne lehetne még jobban csinálni? Ez nem támadás.:)
2014. jún. 15. 15:45
 22/27 A kérdező kommentje:

2g X ttkg fehérjét viszek be. De hát akkor nem tudom miért kell ilyeneket írni, mint amit Sperseus írt, nem azt mondom, hogy hipohonder vagyok, csak hát na...szerintem Sperseus sem 10g X ttkg-ra gondolt...

Akkor sem lenne bajom, ha az esti fehérjét Whey formába innám (nem fogom, mivel itt meggyőztek a kazein előnyéről)?

Reggel is kazein kell? Vagy keverjem fele-fele arányban a kazeint és a whey-t?

2014. jún. 15. 15:49
 23/27 anonim ***** válasza:
mit nem értesz? a lassú felszívódású fehérje arra való, hogy ne éhezz éjszaka, és ezzel ne lassítsd az anyagcserédet, a gyors felszívódású pedig edzés utánra kell, utántöltésre...
2014. jún. 15. 16:26
 24/27 A kérdező kommentje:
Reggel mi mennjen? Nem kell az ultra gyors felszívódású fehérje, mint edzés után, nem? Keverjem reggel a kettőt?
2014. jún. 15. 16:31
 25/27 anonim ***** válasza:
Igen, edzés utánra a tejsavóprotein a jobb, estére pedig a kazein. Nem csak ezen múlik a forma, sőt főleg nem ezen, de ha picit is számít, akkor jobb ha így teszel. Nem lenne bajod az esti tejsavóval sem, de én pl próbáltam már párszor és fel kellett kelnem hajnalban kajálni, mert marhaéhes voltam. A túrót meg lenyomom és alszok mint a bunda. Nekem nem mindegy.:)
2014. jún. 15. 16:33
 26/27 A kérdező kommentje:
És hogy ha tejjel innám este a tejsavót, azzal megoldottam a problémát? A tej úgy tudom, hogy lassítja a felszívódást.
2014. jún. 17. 16:12
 27/27 anonim ***** válasza:
lassítja, de nem jó a sok tejcukor és tejzsír. Persze az van a túróban is, csak kevesebb, ha sovány túrót eszel.
2014. jún. 17. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!