A casein felesleges?
az jogosít fel arra, hogy legyökerezzelek, hogy nap mint nap olvasom itt a baromságnál baromságabb idióta hozzászólásaidat... és jobb ha tőlem tudod, ha gyors felszívódású fehérjét fogyasztasz, mikor arra nincs szükséged, (ez egyedül edzés után van) akkor annak nagy részét kipisiled. alapjáraton nincs a szervezetnek szüksége 2g*testtömeg fehérjére, és a napi bevitt fehérje bizonyos részét szintén kipisiljük. azért kell bevinni a 2-3g*ttmg fehérjét, hogy abból a szervezet folyamatosan tudja ellátni a szervezetedet fehérjével. de ha te este fogyasztasz gyors felszívódásút, akkor az néhány perc alatt felszívódik a beleidben, mivel(valószínűleg nem lefekvés előtt edzettél) az izmaidnak éppen rohadtul nincs szüksége arra a fehérjelöketre ami a véredben van, a veséd szépen megszűri és kipipiled...
De kérdező nyugodtan hallgass a marci féle trollokra, csak, majd 1-2 hónap mulva ne gyere keseregni, hogy valamiért nem úgy fejlődsz ahogyan szeretnél...
Én nem akarok ebbe a kicsit offos vitába belemenni, mert nincs meg a kellő biológiai háttértudásom, hogy észt osszak.
A kérdéshez: szerintem egy kompromisszumos megoldás lehet az, hogy ne legyen a speciálisan edzés utánra alkalmas tejsavó este, de a szilárd kajából bevitt fehérje már mindenképp teljesen jó.
ha a hülyeség fájna sokan ordítanátok...
1 nem nem mind1 hogy gyors felszívódású, vagy lassú felszívódású... pontosan a vese miatt nem mind1...
csakhogy az egészséges vese visszatartja a fehérjét, ezért aztán, ha rendszeresen gyors felszívódású fehérjével bombázod a vesédet feleslegesen, azzal teljesen feleslegesen terheled azt a szerencsétlen 2szervet...
Persze, lehet, hogy ez önmagában még nem is baj, erről megoszlanak a vélemények, de valjuk be egy átlag testépítő 1000más anyaggal is bombázza a veséjét...
Ha a vizeletben fehérje van, az ku*rva nagy baj, ha olvasni akartok tessék:
Azért ajánlják a caseint estére, mert az lassú felszívódású, azzal, hogy estétől reggelig is van valami a gyomrodban, beledben, egyes feltételezések szerint kevésbé lassítod az anyagcserédet, mintha estétől reggelig éheznétek... mivel a testépítés alapja, hogy pörgessük az anyagcserénket... és állítólag, az éhezéssel lassítod azt...
Ez az (off) pedig a tipikus esete annak, aminek a csapdájába tavaly még én is gyakran belestem, van egy kis infóm innen, van egy kicsi onnan, emlékszem, hogy a vesével van valami meg a sok fehérjével, a többit meg kikombinálom, és az életem árán is megvédeném a véleményem... csak közben fa*szságokat fecsengesz...
72%-os nem fogok rinyálni, ha nem úgy fejlődök ahogy szeretném, nyugodj már meg ember...látod Sperseus is írta, hogy a fehérjét nem vizeled ki...
Ezt amúgy imádom...hány olyan kérdés kerül ki, hogy "bajom-e lesz a fehérjétől, le állannak-e a veséim tőle?" Mindenki írja a sablont, hogy ez csak kaja stb. Most meg Sperseus írja, hogy nem jó a veséknek, ha gyors fehérjével bombázom őket.
Bammeg most akkor lehet bajom tőle, vagy nem?
72%-os mert pár hónap mulva ha nem fejlodik rendesen az nyilan azert lesz mert csak tejsavofeherjet vett nem vett mellé kazeint hogy estere is anabolikus legyen.
NYÍLVÁN.
Veletlenul se olyanok miatt hogy szar az edzesterve, vagy nem eszik eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!