Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kreatinos tömegnövelőknek...

A kreatinos tömegnövelőknek milyen hatása van? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Körülbelül fél éve edzem (átmozgató edzés plusz 2 hónap volt a 6 hónapon kívül), 17 éves vagyok. Eddig Full Masst szedtem, megvagyok vele elégedve, finom is, jól oldódik, hatása is észlelhető. E mellé peak multivitamint szedek. Az étkezésem kb 60%-os volt eddig, de most rakom rendbe kb 90%-ra.Azt olvastam, hogy a kreatint kúra szerűen érdemes szedni. Láttam a shop.builderen, hogy sok tömegnövelő tartalmaz kreatint.

Ennek mi az értelme, hogy csak edzés után visz be az ember némi kreatint? Illetve gondolkoztam a kreatin kúrán. Az is eszembe jutott, hogy ha jók a kreatinos tömegnövelők, akkor kevernék a tömegnövelőmbe némi kreatint. Szóval hatásos az edzés utáni kis kreatin mennyiség? A válaszokat előre is köszönöm.

2014. jún. 13. 13:21
 1/4 tkodit ***** válasza:
A kreatint lehet nem kúraszerűen is szedni, de a tömegnövelőben levő adag annyira pici, hogy nem sok vizet zavar.
2014. jún. 13. 13:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha heti 3 edzés napom van és csak az edzés utáni turmixba kevrnék némi kreatint, akkor az meglátszana a teljesítményemben(erő)?
2014. jún. 13. 13:52
 3/4 Lipton. ***** válasza:

Full masst cseréld le egy tejsavó fehérjére, vegyél gyors ch-t és hozzá kreatin monohydrátot.

Edzés utáni turmixba csaphatsz egy adag kreatint.

2014. jún. 13. 16:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Már gondolkoztam lecserélni a full mass-t, de még van kb otthon másfél-két hónapnyi adagom. Igazság szerint mivel eléggé vékony testalkatom van alapból, ezért eléggé jó nekem. Dupla adagot szedek edzés után, 100 g-ot. Ebben van 22 g fehérje, 68g szénhidrát (ebből 18 g cukor). Köszönöm az eddigi kommenteket.
2014. jún. 13. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!