Melyik edzéstervel tudok fogyni és felsőtestre erősíteni egyszerre?
Nem, a fekvőt még mindig nem értem >.< de biztos velem van a baj.
Ha a diéta mellett edzek is akkor is bekövetkezhet izomvesztés?
most hirtelen más videót nem találtam, itt bakkal nyomja a fekvőt, de ez lényegtelen.
A karját nézd, nem nyújtja ki teljesen, kissé hajlított marad a kar. Így nem terheled a könyököt.
Jaj de tudtam, hogy valaki felhozza ezt, hogy "brutális nevet kell adni valaminek, és brutálisok lesznek a kisgyerekek" :) (1. oldali komment, fegyencedzés)
Nos igen, valóban a börtönromantika hozzájárul a marketinghez...na de nehogymár ugyanez ne legyen igaz az egész tápkieg bizniszre, ahol brutal muscle on, warrior muscle army juice, meg isten tudja milyen nevekkel vannak reklámozva a termékek (általában olyan modellek mellett, akik tuti nyomnak valaki koxot).
Azt mondanám ezzel, hogy akkor a tápkiegek rosszak? Dehogy. Ugyanígy nem rossz könyv a fegyencedzés sem. Az, hogy a marketing milyen nehogymár ok legyen, hogy leszóljunk bármit. Persze, a ló túloldalára se kell esni, amikor meg mindent benyalunk, de egyik oldal kialakulása sem magán a terméken múlik, hanem hogy mennyire tud kritikusan ítéletet hozni az illető. Ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!