Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 166cm 66kg lassan 16 éves fiú...

166cm 66kg lassan 16 éves fiú vagyok, fogyni szeretnék mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Az a gond,hogy eléggé idegesít a hasam meg a fenekem is mert mind2 elég méretes + az arcom is picit pufibb de nem erősen tokám nincsen :D

Nem is azt akarom,hogy csak ezekről a helyekről fogyjak mivel nem is lehet csak így kiemeltem,mert amúgy is a karjaim meg a lábaimon is van zsír.

A mostani étkezésem elég fura lesz biztos:

Ugye most suli időszakban:

Reggel elindulok nem eszek semmit van 1 db nagy szendvicsem azt eltolom a suliban 2-3 órakor hazajövök és 1 hotdog félét eszek csak nem virslivel hanem sonkaszalámival + megiszok 1 bögre (közel negyed literes) tejes vagy kakóskávét :D

Délután fele ugyanez este meg vagy sült krumpli vagy tojás rántotta vagy pörkölt esetleg krumplipüré vmi hússal de van,hogy nem eszek semmit egyszerűen délután és este 6 előtt eszem meg a "hotdog"-ot .

Igazság szerint ez az "étrend" nem direkt van,szóval csak egyszerűen unok leülni az asztalhoz mostanában így a gép mellett fogyasztom el,de vissza fogok térni az asztaloshoz mielőtt valaki lelustázna :D

Tudom elég egyhangú meg nem jó étrend a mostani ezért is szeretnék változtatni,hogy fogyjak is.

Ja és 6 után sem eszek.

Azt gondoltam el ha tudnátok 1 frankó étrendet ami nem diéta hanem ami inkább életmód váltás de lehetőleg amiben nem marad ki azért az édesség sem persze csak kis mértékben.Mivel elfelejtettem mondani de azt is eszek ha van :D

Szóval ha lenne 1 jó étrendem akkor azt gondoltam h Vasárnapot kivéve minden nap eljárnák futni egy 20-30 percet estefele úgy fél hétkor.

Előre is köszi a válaszokat! :)

2014. jún. 11. 13:54
 1/8 anonim ***** válasza:

ajajjjjj nagy a baj :)

Írd a googlbe,hogy alapismeretek olvasd el :) és ha még mindig van kérdés akkor szívesen segítünk,de ez nagyon alap amiket itt írsz :)

2014. jún. 11. 14:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Linkelnél,hogy pontosan melyik oldalra gondolsz ?:D
2014. jún. 11. 14:49
 3/8 kovpet ***** válasza:

Linkelésért ki szoktak tiltani, de mihez kell a link?

A google-t nem ismered, vagy nem tudod beírni, hogy alapismeretek és rábökni az első találatra? :)

Lehetne írni sok-sok oldalt, de ha az "este 6 után nem eszem"-nél tartasz, akkor tényleg nem érdemes addig, amíg utána nem olvastál, de nem női magazinban, hanem ott, ahol értenek is hozzá. Erre pont alkalmas a fenti módszer. :)

2014. jún. 12. 11:25
 4/8 kizártdolog válasza:

Keress rá a "sárga kapszula"-ra! Az alapokat megadja.

De a bodybuilder honlapján is találsz számodra hasznos részeket (nem csak szekrény méretűeknek van az :)))

2014. jún. 12. 12:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Az este 6 utánt még anyumtól szedtem mivel ő sincs vmi jó helyzetben igazság szerint sokkal rosszabb de jelenleg ő sem tartja be eszik,ahogy szokott amikor meg kedve van :DSzóval nem magazinokból szedtem,újságot meg magazinokat ilyeneket nem olvasok :D
2014. jún. 12. 13:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Anyád rosszul tudja.
2014. jún. 12. 13:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam,hogy hülyeség de igazság szerint az lenne a 6 után nem evés lényege,hogy estefele nem mozgunk és jobban lerakódik nem?
2014. jún. 12. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Igazság az,hogy este már nagyon ch-t nem eszünk.

Általában (én mindig) lassú felszívódású fehérjét fogyasztok,ez lehet kazein,túró :)

2014. jún. 12. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!