Melyik izomcsoportra mennyi sorozatot érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
Én sokat csinálok?
mell:15-20
bicepsz:15
hát:15-20
váll:25
Most ahogy olvastam más kérdésnél,ezek brutál sokak nem?
Mert én minden feladatból 5 sorozatot csinálok.
2014. jún. 8. 10:23
1/8 anonim válasza:
Sokat. Nálam mell: 12-14, hát szintén+ az alsó hátizmok, bicepszre elég nekem 9-10 sorozat, vállra 10-12 + csuklya 3-4 sorozat. De ha neked így jó, akkor csinálj sokat, majd érzed, ha nem fejlődsz vele és nem regenerálódsz.
2/8 A kérdező kommentje:
"De ha neked így jó, akkor csinálj sokat, majd érzed, ha nem fejlődsz vele és nem regenerálódsz."
Ezt gúnyosan írtad?
2014. jún. 8. 10:35
3/8 anonim válasza:
Nem, semmi ilyen nem volt, csak a tapasztalat az többet számít.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem,akkor a sok sorozat vezethet ahhoz is,hogy elmaradok a fejlődésben?
2014. jún. 8. 10:39
5/8 anonim válasza:
Ha nem fejlődsz, akkor igen, ez is lehet egy ok. Vagy/és nem eszel eleget.
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi,ment a zöld.
2014. jún. 8. 10:41
7/8 anonim válasza:
Mell: 12-14
Bicepsz: 6-9
Hát: 14-16 (+törzs)
Váll: 9-12
Ha rendesen, vagyis nagy súlyokkal és szabályosan edzel, akkor ennyi sorozatot nem tudsz megcsinálni.
A vállat gondolom elírtad.
Nem kell minden gyakorlatnál öt sorozat. Olyan alapvető gyakorlatokból mint a guggolás és a felhúzás mehet az öt sorozat, de például kalapács bicepszezésből pont elég a három is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!