Bicepsz, illetve tricepsz edzés után, mennyi pihenőidőt érdemes tartani?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy ezek kis izmok, talán kevesebb regenerálódással is beérik. Ha pl kedden volt, akkor csütörtökön mehet e megint?2014. jún. 8. 10:06
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi gyakorlat ment rá, mennyi sorozattal. Mert pl teljes testes edzéstervnél heti 3-szor is van bicepsz és tricepsz edzés, de csak 1-1 gyakorlat megy rá ilyenkor 3-3 sorozattal. De ha odapirítasz a bicepsznek is és a tricepsznek is 9-10 sorozattal, akkor szerintem nem elég 2 nap pihenés. Már csak azért sem, mert van ugye hát és melledzésed is vagy váll is, és ott is kapnak a terhelésből. Szóval én maradnék a heti egy komoly karedzésnél vagy ha kettő menne, akkor elég rá alkalmanként 5-6 sorozat is/ izomcsoport.
2/4 A kérdező kommentje:
3-3 gyakorlat megy, 4X10-es bontásban.
Eddig egy héten 1X volt karedzés, de a hét vége felé már nem érzem hogy hét elején volt edzés, ezért kérdeztem hogy neme lehet(ne) heti kettő
2014. jún. 8. 10:19
3/4 anonim válasza:
Úgy lehetne ennyi sorozattal is, ha pl 4-5 naponta menne. Tehát nem minden naptári hétre jutna két edzés. De két nap nem elég regenerálódásra, ha ennyi sorozat megy rá.
4/4 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a választ. akkor marad inkább minden az eredeti felállás szerint.
2014. jún. 8. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!