Tricepszre és mellre együtt vagy külön érdemes edzeni?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy egy napon.Mert ugye mellgyakorlatok közben a tricepsz is dolgozik.2013. júl. 14. 19:34
1/6 anonim válasza:
Egyesek mell-tri edzésre esküdnek, mások mell-bi edzésre. Tapasztald ki neked melyik jobb!
2/6 anonim válasza:
Pont amiatt az elv miatt, amit leírtál, van az az elv, hogy egy napon kell edzeni a synergeta izmokat, viszont ez annyira nem szentírás, hogy sokan mell-bicepsz napot tartanak és teljesen be is válik nekik.
3/6 anonim válasza:
Nekem most mell-tricepszem van :)
Bár kicsit néha zavaró, mert a mellezés után pl. szűknyomás az esélytelen, meg homlokra engedés is.
4/6 anonim válasza:
A másik elv szerint meg az antagonista izomcsoportokat érdemes együtt, szóval ez teljesen egyéni.
5/6 anonim válasza:
Én egyutt edzem még a vállal is és igy tudom heti 2x gyengébb lesz a tricepszed de attól még ugyanannyira megdolgozod. Mint amikor a hátaddal edzed
6/6 Szergej55 válasza:
Mi mell-bicepszet nyomunk, de elvagyunk vele, nem szokott gondot okozni ez a felosztás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!