Hogy ne veszítsem el a motivációmat ha a teremben mindenki jobban néz ki nálam?
Irtózat sz@r genetikat örököltem,a kajat is nehezen tudom megoldani valamint gyerekkoromban keveset sportoltam. Ezek együtt azt eredményezték hogy 2 év edzés után úgy nézek ki mint más 2 hónap után..egyre jobban demotivál ahogy küszködök a 60 kilóval fekvenyomasban,lejön a fél éve edző korombeli srac és ezzel melegít...a kinézetem mint egy elb* szott gyurmafigura: helyenként kidorodik az izom,helyenként kb. semmi sincs,csípő-váll arány vacak,az enyhe x-lab meg kispocak mar meg se említendő..esztétikailag 0.
Nem nyafogni akarok csak abszolút demotivál hogy a rengeteg befektetett energia ellenére se erős se izmos nem vagyok.
18/F
Elhiszem, de fel a fejjel!
Most lehet, le leszek szólva (biztosan) de nekem dühöm levezetésére segített, h a kezeimbe fogtam a súlyzókat és a levegőbe boxoltam velük. Levezette a feszkót és még edzette a karomat is.
Strepsilt szedtem legutoljara mert faj a torkom :(
Ne buktass le.
Kinek az életét tetszik élni? Másét, más mondja meg hogyan éljen vagy a saját maga életét éli? Soha ne hagyja magát befolyásolni és manipulálni mások, a média, által!
Akkor lesz igazán szabad, és akkor tud magán igazán segíteni mindenféle lélekfelemelő spirituális motiválások nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!