Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez jó tömegnövelőnek?

Szerintetek ez jó tömegnövelőnek?

Figyelt kérdés
reggeli után és kondizás után szoktam inni egy kanál jumbót, és egy kanál impact whey-t, továbbá magnéziumos pezsgőtablettát iszok pár deci vízzel, és dextrózt öntök bele. - 63 kiló vagyok, eddig csak saját testsúlyos edzést csináltam, ami alapnak jó volt, de már konditerembe járok, ott több a lehetőség. táplálkozásom rendben van, csak az érdekelne, hogy ez a 2 tápkieg meg fele-e a célnak

2014. jún. 5. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:

dumbo-t én nem vennék!

inkább fehérje és rizs!

a legjobb kombináció!

2014. jún. 5. 22:55
 2/9 A kérdező kommentje:
úgy olvastam/hallottam hogy nehezen hízóknak jó a jumbó. vagy mégsem? rizst természetesen bőségesen fogyasztok.
2014. jún. 5. 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:
A professional nem rossz, a zöld nem annyira jó.
2014. jún. 5. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Számold ki: Edzés után fehérjéből testtömeg x 0,5g kell, tehát egy 70 kilós embernek kell 35g edzés után. Szénhidrátból is elég kb 50g. Majd erre rá 40-50 percre kell szilárd kajából egy teljes étkezés. Tehát jumbobol és hozzáadott fehérjéből is össze tudod rakni azt hogy legyen 40g fehérje és 50g ch. Csak kis számolás kell. De hogy a jumbohoz dexrózt öntesz az tuti nagy baromság. Van abban éppen elég!

Ha van fehérjéd és dextrózod, akkor ne költs jumbora.

2014. jún. 6. 05:32
 5/9 tap bela ***** válasza:

A fehérje és a szénhidrát aránya

1:1 vagy 1:2 legyen, és tartalmazzon hozzáadott értekés anyagokat, de azok pedig megfelelő dózisban legyen.

Tehát én vennék egy alap tömegnövelőt, mondjuk MHN gainer ,mert a fehérje whey, a szénhidrát főleg maltó, ca. 1:2 arányú + adagonként 5g creatin, taurin vitamin, és emésztőenzimet is tartalmaz. Az ára tökéletes, mivel 4kg = 11.900Ft de 8kg esetén még jobb az ára 22.800Ft. Vennék mellé L-glutamint (1kg = 6.490Ft, vagy 2kg-os kiszerelésben még olcsóbban) és tennék bele 15g-ot.

Ez már így tökéletes.

Ha még ezt fokozni szeretnéd, akkor ......

2014. jún. 6. 11:30
 6/9 A kérdező kommentje:
a 40g fehérje és 50g ch. meg van, és amit elfelejtettem írni, reggelente szedek 1 biotec C-vitamint (1000mg),1 biotec vitabolicot (multivitamin, B vitamin,) és 1 sima bolti magnéziumot (1000mg) ez így rendben van?
2014. jún. 6. 12:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Rendben.
2014. jún. 6. 16:29
 8/9 A kérdező kommentje:
elég furcsa hogy vagy 10x annyit eszek, mind mielőtt el kezdtem kondizni, (komolyan, régen napi 2x ha ettem, akkor is valami mirelit baromságot) és nem tudok "hízni", pedig mindent úgy csinálok ahogy olvastam hogy csinálni kell... ezért is jumbot választottam mert abban elég sok a szénhidrát, hátha az segít. meglátjuk 1-2 hónap múlva..
2014. jún. 6. 20:40
 9/9 anonim ***** válasza:
A jumboban gyors ch van, ami nem feltétlenül a hízást segíti, inkábbegállítja a zsírbontást. Igazából azért hízol, mert edzés után nem kell visszatöltenie a saját szöveteiből a szervezetnek, hanem kapkívülről utánpótlást. Erre rájön pluszban az, hogy óriási mennyiségű ch van benne, főleg cukor, ami gyorsan zsírrá tud alakulni. Szerintem a jumbo kevés embernek jön be jól, én gyorsan bezsírosodtam tőle (szinte csak hastájon), pedig csak edzés után szedtem, heti 3x...
2014. jún. 6. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!