Lassú felszívódású tömegnövelőnek mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Heti 2-3 alkalommal járok edzeni, mellette meg suli, csak sajnos a mostani időszakom olyan h állandó rohanás és sosincs időm odafigyelni a normális étkezésre, emiatt az elmúlt 2hétbe már 2 kilot is fogytam...Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok e olyan terméket mondani, ami viszonylag nagy koncentrációban van benne szénhidrát meg fehérje és lassú felszivódásu mint egy normál kaja, tudom h nem ez a megoldás de sajna nekem most csak ez a lehetőség van...2013. nov. 6. 09:42
1/3 anonim válasza:
Veszel tejsavót, vagy kevert fehérjét (nem szójás), teszel hozzá zabot, és benyomod ha nincs kaja.
2/3 dirtboy válasza:
a fehérje és zab kombó jó lesz,ha netán gondod lenne vele akkor palatinose is jó lesz ch-nak.
3/3 tap bela válasza:
Kevert fehérje (whey + casein + tojás) pl. Totál protein, és teszel hozzá palatinose (ami lassú felszívődású, minőségi szénhidrátforrás.
Amennyiben tápkiegben gondolkodsz.
Persze én még tennék bele ezt+azt, hogy hardcore legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!