Ha nem vagyok hizékony akkor tömegnövelőnek mehet mass 20?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok,fél éve edzek rendszeresen.Eddig semmitse használtam de 59 kg rol felmentem 64 re...és izmot szedtem fel.2013. júl. 26. 08:52
1/4 anonim válasza:
a mass húsz sok éves termék, nála ezerszer jobbak vannak: Jumbo Proffessionalt szedj, ha akarsz ilyesmit.
2/4 anonim válasza:
Még a sima zöld jumbo is jobb vagy egy hypermass. A mass 20 egy cukorbomba. Veszel drágán egy raklap cukrot, én nem ajánlom senkinek.
3/4 tap bela válasza:
Ha mindenáron a szerencsi cukorgyárat szeretnéd megenni, akkor semmi akadálya ;-)
4/4 tap bela válasza:
"
Kezdő vagyok,fél éve edzek rendszeresen.Eddig semmitse használtam de 59 kg rol felmentem 64 re...és izmot szedtem fel.
"
Ezt úgy kell érteni, hogy fél év alatt 5kg (!!!) szin tiszta izmot szedtél fel?!?! Nagyon ügyes. Mások 1 év natur, totál belőtt táplálkozás mellett sem képesek 9kg szin tiszta izmot felpakolni ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!