Mit tehetnék még hogy jobban nézzek ki?
Figyelt kérdés
Már 4 éve edzek lassan..karom 42 cm.92 kg vagyok 184 cm-hez...Viszont nem vagyok eléggé szálkás...mellizmom nem eléggé jó..alkarom nagyon vékony a felkarhoz képest.az 34 cm,hasamon ,főleg az oldalamon van némi felesleg...Lábaim eléggé vastagak.és nekem a zsír inkább oda megy.:S2014. jún. 3. 20:47
1/8 anonim válasza:
Ebből az következik, hogy szálkásíts le, és jó lesz.
2/8 A kérdező kommentje:
Viszont akkor nem menne le sok minden?
2014. jún. 3. 21:15
3/8 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok!
2014. jún. 3. 21:36
4/8 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mennyi fehérjét, és mennyi ch-t viszel be. Ha 92 kiló vagy, én MINIMUM 190g fehérjét vinnék be a helyedben, és, ha könnyen fogysz akkor 2-2,5 g ch-t, ha később megállna a fogyás, akkor ezt csökkentheted. Ez mellé aerob edzés és sima lesz minden, meg azért bcaa, hmb, glutamin mehet pluszban, ha a pénztárca engedi :)
5/8 anonim válasza:
Ha jó az étrended, akkor minimális lesz az izomvesztés.
6/8 anonim válasza:
Tömegeléskor elég a 2 ttkg fehérje (184-190g), de szálkásításkor már 2,5-3g fehérje kell!
7/8 anonim válasza:
Ha sok a zsír, akkor nem kell 3g x ttkg fehérje, mivel ezt kb 10 %-os testzsirral rendelkező tömegre kellene számolni. A zsír ugyanis nem kér enni.:-)
8/8 A kérdező kommentje:
Heti 2x kick-box edzésre járok ami elég intenzív ..külön kardió edzést így nemszoktam beiktatni.:)
2014. jún. 3. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!