Nagyon csúnya vagyok? Mit tehetnék hogy szebben nézzek ki?
Én is a szemöldök-átalakítást javaslom, csodákat művel (én is ettől lettem "szebb"). :) Főleg, hogy nagyon szép a szemed színe.
Új frizurának meg a helyedben megnöveszteném a frufrut. Tudom, hogy most az a divatos, de nem áll mindenkinek jól (nekem se).
Hát szerintem nem túl szexi a pánt nélküli felső pántos melltartóval,még szilikonpántossal sem.Pnt az a lényege,hogy szabadon hagyja a vállat,és így elvész a varázs,nemtudom,így már nem kelt olyan titokzatos hatást.
Nem valami jó ez a kép,az arcodból szinte nem látszik semmi.
Az a nyaklánc nem illik egy ilyen felsőhöz,inkább dekoltáltakhoz vedd fel.És a két szín sem megy szerintem egymáshoz,mert elég hasonlóak...
Nem akarlak lehúzni,csak építő jelleggel írtam le a meglátásaimat.Amúgy jó,hogy sminkelsz,bár jobb lenne közelebbről látni az arcod.
21/L
Nekem ez a stílus ahogy öltözködsz nagyon nem jön be. Pedig alapjába véve nem vagy csúnya. Kipróbálhatnál valami más öltözködési stílust, ez szerintem csúnya.
Esetleg hordhatnál magas derekú ceruzaszoknyát valami narancs-bézs színű virágosat, egy krémszínű passzol felsővel, és egy saruval. Ezek annyira szépek és divatosak mostanában. [link]
Vagy amit linkeltem, ezek is divatos darabok. :)
A szemöldöködet valóban szedhetnéd valami szebbre, ez túl durva és vastag. Menj el kozmetikushoz, ő szépen megcsinálja.
Esetleg próbálj ki valami jó sminket.
Remélem azért tudtam segíteni. :)
szia!
szerintem karakteres arcod van, viszont egyáltalán nem vagy csúnya.
a többieknek igazuk van, egy picit a külső részen vékonyíthatnád a szemöldöködet, de kozmetikussal szedesd ki először, nehogy elrontsd...utána ami kinő pár szál magadnak is meg tudod igazítani
ha a hajad picit világosabb lenne az lágyítaná az arcvonásaidat, meg pl kerek fülbevaló stb, de nekem tetszik a frizurád.
az öltözködés meg ízlés kérdése, nekem nagyon pink :-) inkább semleges színű ruhák 1-2 színesebb valamivel (trikó, sál, színes cipő) felturbózva az előnyösebb, mert szolíd de mégis feltűnő.
mivel barna a bőröd, a fehér, törtfehér stb színek is jól állnának. sőt, a sárga is.
ha választhatnék, a fotó alapján vastag derekú, A vonalú bő szoknyád adnék rád, hasonló topot, de világos színekben és egy bokapántos szandált.
28N
hát...nem nagyon, de be kell látni, hogy az vagy. és lehet akármilyen szemöldököd, vagy hajad, vagy öltözködési stílusod, az arcod, a tested ugyanolyan fog maradni. ez most olyan, mintha kvazimódóból egy új frizurával meg menő öltözködéssel akarnátok álompasit csinálni. jó persze nálad messze nem olyan vészes a helyzet mint nála lenne, nem így értettem :D de nemtudom mit hisz a többi válaszoló, egy kis haj változtatás meg smink nem fog felérni egy arcplasztikával. bocsi mindenkitől, hogy én őszinte vagyok:) azért csak pontozzatok le;)
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!