Timido kérdése:
Fogyás miatt csúnya lett a mellem. Mit tehetnék vele? 17/L
Figyelt kérdés
22 kilót fogytam. Régen 85D - s melltartókat hordtam, most 80/A kell. Eléggé elvagyok keseredve. Vagyis. Nagyon örülök neki, hogy ekkora a mellem, mert olyan kis helyes lett a mérete. Viszont a bőröm... :((( iszonyatos. Mit tehetnék vele? Még csak 17 éves vagyok. :(
168 cm és 56 kg.
2010. aug. 30. 11:50
1/4 anonim válasza:
vannak ilyen kérmek,de ha azt te nem szereted,akkor fahéjt keverj össze valamivel,hoyg sürű legyen,és kendd rá!
és nagyon hamar lefogyytál,hirtelen,ezt nem tod semmivel se eltkarni,de próbáld ki,amit mondtam!
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ.
nem hamar fogytam le, 2 évig tartott
2010. aug. 30. 12:49
3/4 anonim válasza:
Ha két év alatt fogytál le, akkor a megnyúlt bőr hónapok vagy max pár év alatt el fog tűnni vagy minimalizálódni. A minimalizálódást úgy értem, hogy alig fog látszani ott, hogy nagyobb a bőröd ott. Főleg, hogy még 17 éves vagy, és minimum 21 éves korodig érsz. Addig még kicserélődnek a sejtjeid, és a felesleges bőrt is lassan lebontja a tested. :) Bátyámnak is volt már melle, amikor meg volt hízva, és a hasa is nagyon nagy volt. Ő is 2 év alatt fogyott le, és 17 évesen fogyott le, és el is tűnt a megnyúlt bőre 1-2 év alatt. Most 19 éves és már csak egy ici-pici megnyúlt bőrdarab van ott, amit nem is vettem észe, csak megmutatta, hogy az kis bőrtöbblet. De amúgy nem is látszott.
4/4 anonim válasza:
Ja, és ő is 20-25 kg-ot fogyott, nem tudom pontosan, hogy mennyit. De ő sportolt rendesen. Nem tudom, azért lett-e jobb a helyzet, mert sportolt, vagy egyébként is jobb lett volna. Legfeljebb, ha csinálsz néhány fekvőtámaszt vagy kis mellúszást, bajod nem lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!