Mit tehetnék a bőrömmel, hogy ne legyen ilyen csúnya? Kép mellékelve
Frufru-tól van?
Sztem siess vele bőrgyógyászhoz. mert jön az ősz szél meg minden kifújja azt nem lesz vmi kellemes.
Szija kedves kérdező:)
Ez a kép valahogy megnyugtatott, ne vedd sértésnek léccives:)
1 éve modellkedésen törtem az eszemet, de lemonta mert nagyon sok pattanásjött ki rajtam...vmi hasonlo mint a tiéd csak egy-két fokkal halványabb...:S
Na mindeggy...
Mindennap mosd le 2-szer szappannal:)
öblitsd le..és hintőporozd be:) és egy kozmetikus sem ártana. Minden hónapban menned kéne kozmetikushoz hogy kitisztuljon, és te nem érzed rosszul magad társaságban??:O
Na majd irj! 14/L
Dehogynem, rosszul érzem magam társaságban, de csak akkor, ha nincs időm sminkelni ezt a retkedéket:D. Ha nagyon muszáj akkor korrektorozom.
Kozmetikushoz járok, csak az igazság az, hogy elvakargatom a pattanásokat:S
Értem...:) nekem most valahogy megjavult a kinézetem és vettem is egy jó alapozót:)és tök szép igy az arcom:) nem mertem feltüzni a hajam...mostmár ugy ahogy :D itt az msn-em ha gondolod vegyél fel és dumálhatunk^^ cica_csillu_cica@hotmail.hu
Puszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!