Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék a bőrömmel, hogy...

Mit tehetnék a bőrömmel, hogy ne legyen ilyen csúnya? Kép mellékelve

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 23. 12:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ne vakard el, ha kell kösd hátra a kezed, vagy valami, mert így heges, csúnya lesz. Én is valamikor elkapartam őket, és heges lett, szerencsére már halványodnak :S A frufrutól lehet ilyen a homlokod, plusz az alapozó is árthat neki. Ha mindenképp korrektort és alapozót akarsz használni, azt ajánlom vegyél olyat, amelyik pattanásos bőrre való, és ahogy hazaérsz mosd le!

Nekem segített az is, hogy fürdés közben egy kis szappant kentem a tenyeremre, és átdörzsöltem vele a homlokomat, államat, majd természetesen lemostam. Nekem a mitesszereimen segített (bár lehet csak beképzeltem magamnak:D) sokat.

Kipróbálhatod még az Aknesol nevű ecsetelőt is, gyorsan hat, és jó, bár ez bőrtípustól is függ gondolom. Nekem bevált. Arra vigyázz, hogy szárítja a bőrt, így kend be valamilyen krémmel (ne közvetlen az Aknesol használata után).

Remélem valamit segíthettem :) 14/L

2011. nov. 4. 09:19
 12/15 anonim válasza:
olyan jó hogy pár év múlva már nem találhatók ezek a képek
2015. aug. 22. 03:52
 13/15 anonim válasza:

és ha nekem is ez a bajom épp? :D

14/15 anonim válasza:
 15/15 anonim válasza:
bocsi befagyott a gépem -.-
2015. aug. 22. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!