Csúnya csíkok vannak a combomon és a fenekemen. Mit tehetnék ellenük? Vagy hogy tudhatnám őket elmulasztani? Lécy írjatok tippeket
15 éves leszek. és csúnya piros néha lila de néha fehér színű csíkok vannak a combomon és a fenekemen.sosem voltam duci és még sohasem voolt súlyfeleslegem sem. úgyhogy a hírtelenfogyástól nem lehet. lécy írjatok tippeket hogy hogyan tudnám őket eltűntetni mert elég kínos így nyáron amikor
életkort és nemet is irjátok le lécy
Én már hallottam holmiféle készítményekről krémekröl stb ami elhalványitja ilyenek :D
én nem hiszek bennük,meg nem is adok ki értük több ezret :)
nekem is vannak barnulás tényleg segit rajta vmit :)
de el kell fogadnod :)
szia:)
én 17 éves srác vagyok és nekem a a hátam alján vannak csíkok anyuék szerint korbácsolásnak néz ki és eléggé rémisztő hisz el meek a körzeti dokihoz azt hiszi h otthon bántalmaznak v vmi :D
nem gáz nyugi ^^
hagyományos krémekkel biztos nem lehet eltüntetni, de elvileg van egy kezelés, valamit injekcióznak a bőr alá és valami készülékkel ezután kezelik a bőrt és így kb 85%-ban eltűnnek állítólag.
De jópár 10ezresbe belekerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!