Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy ne nézzek...

Mit tehetnék, hogy ne nézzek ki 'gonosznak'?

Figyelt kérdés

A probléma annyi,hogy az emberek első ránézésre minimum egy gonosz jégcsapnak hisznek.Utólag sokan mondták,hogy nem is gondolták rólam,hogy egy ilyen rendes lány vagyok.Közvetlen vagyok azokhoz,akik közelednek felém.Csak sokan nem mernek (fiúkra is vonatkozik) Elegánsan öltözködöm ,de nem kihívóan.Nem teszek semmiféle negatív megnyilvánulást,de az embereknek az első pillanatban mégis rossz véleményük van rólam.Létezik,hogy valakinek eleve 'gonosz' külseje van?

Ha másféle öltözködési stílust választanék,akkor változna a helyzet? (szexis ruhákat nem is merek hordani,nehogy olyannak nézzek ki,mint pl Gregor Berni ~'szexis dög')

(Hasonlítok az egyik sorozat szereplőjéhez,általában elsőre megjegyzik,hogy 'Delfina' klón vagyok...

[link]

[link]

2010. máj. 7. 21:27
 1/5 A kérdező kommentje:

nem vagyok férfias és karrierista sem

azt is kevesen hiszik el elsőre,hogy szeretek sütni-főzni és a gyerekekkel is jól kijövök

2010. máj. 7. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Te is így hordod a hajad? :D Szerintem azért nézhetnek "gonosznak" :D A gonosz szereplőknek legtöbbször így áll a hajuk :D de szerintem annyira szép :) Szerintem próbálj ki egy-két szint és máris máshogy néznek rád ;)
2010. máj. 7. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj egy kicsit lazábban öltözködni és ne csipd ki magad örökké, akkor mosolyogj többet :D

és menny el bulizni a bnőkkel h lássák a többiek nem vagy annyira gondosz hisz vannak haverjaid :D

2010. máj. 7. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha Delfinára hasonlítasz, nemcsodálom, hogy gonosznak néznek:DImádtam a Csacska angyalt:D

Amúgy ez a haj tényleg komolyít, szóval mogorvábbnak tűnsz tőle.Tapasztalat, éveken keresztül így hordtam a hajam, mindenki komoly lánynak gondolt, pedig nem vagyok annyira az.Mostmár kibonmtva hordom sinte mindig a hajam, avgy lenn kötöm meg, hullámosítom, attól olyan lazábbnak tűnik az ember szerintem, és mostmár nem komolynak, hanem vidámnak tartanak első ránézésre.

De szerintem mások miatt ne változtass a stílusodon, nevess sokat, legyél kedves(de szerintem amúgy is az vagy) és ha közelednek feléd, akkor jó úton haladsz, ha nem, akkor meg ez van, te megtettél minden tőled telhetőt.Hidd el, lesz oylan pasi, aki odamegy hozzád, a "gonosz" külső ellenére is.Mellesleg szerintem sok pasi van, akinek ez bejön.

2010. máj. 7. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:

szia:)

szerintem szép ez a csaj:) és inkább csak komoly a tekintete:)

ha sötét a hajad, akkor próbálj ki világosabb hajszíneket, mert azok lágyítják az arcvonásokat, kedvességet sugároznak:)

egy jó sminkkel is sokat változtathatsz az arcvonásaidon...ebben nem vagyok biztos, de szerintem sminkben is üdébb, világosabb színeket használj:)

youtube-n sok sminkes videó van, csak írd be, hogy "make up tutorial" vagy csak simán "make up", sokat tanulhatsz innen is:)

rucikban is próbálj vidámabb színeket választani:)

egy kis változtatás és már is jobban érzed magad:)

sok sikert:)

2010. máj. 8. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!