Mit tehetnék az orromon lévő bőrrel? (Lent)
Figyelt kérdés
Állandóan hámlik, egy héten 2x szoktam radírozni. Zsíros, de hámlik. Csak az orromon. Nem tudok rákenni alapozót, vagy akármit, mert belegyűrődik a bőrbe, és nagyon látszik, hogy kentem oda valamit. Mit tegyek vele? Válaszokat köszönöm!2011. szept. 30. 19:46
1/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám volt, de elkezdtem használni arckrémet és pár nap után meg is szűnt a hámlás.
Egy próbát neked is megér szerintem. Válassz zsíros bőrre valót.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :) Oké, majd megpróbálok szerezni valamit! :)
2011. szept. 30. 20:13
3/6 anonim válasza:
Igen, próbád meg hidratálni.pÁr napon keresztül minden este kend be alaposan.
Ha mégsem múlna el, akkor lehet az van ami nekem, seborrheás a bőröd.Akkor gyógyszertári sima arckrémet vegyél ( olcsó, szín és illatanyagmentes) és simán elmúlik magától.
4/6 A kérdező kommentje:
Létezik az, hogy csak az orromon vagyok saborrheás? Mert csak ott vannak ilyen gondjaim, pedig nem zsíros. :( Nagyon köszönöm a választ! :))
2011. okt. 2. 03:47
5/6 anonim válasza:
Nem tudom:D Nekem mindig az orromon kezdődik, aztán télen néha a fejbőröm is hámlik.Na az nagyon gáz.Akkor jön a jó öreg kefír barátom és a sima sós vízben elnyúlok ( fejbőrt is érje) és 2 napra rá el is múlik.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát, nektek hiszek :P:D Nagyon köszönöm a válaszod. :)
2011. okt. 12. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!