Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy ne nézzek...

Mit tehetnék, hogy ne nézzek ki úgy, mint egy 6 hónapos terhes?

Figyelt kérdés
14 hónapja szültem és nem vagyok kövér, de a hasam az nagyon nagy. Hiába csinálok felüléseket stb, nem megy le. Főleg mikor meg akar jönni.... akkor tuti terhesnek néznek. Jön a jó idő, már nem takarja a nagy kabát sem. Volt akinek ilyen nagy maradt a hasa? Lement valamitől? Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 5. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor 6 hetes kontrollon voltál, akkor az orvos szerint rendben összehúzódott a méhed?
2012. márc. 5. 13:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen , rendben volt minden!
2012. márc. 5. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézesd meg a cukrod. Nekem kicsit magasabb és hasra hízok. Ha hízok mindig terhesnek néznek, mert sehova, csak a hasamra megy.
2012. márc. 5. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy a bőr megereszkedik, és nem húzódik vissza feszesre, az normális. De ha nem vagy túlsúlyos, akkor nagyobb zsírréteg azért nem normális.

Én is megszavazok egy orvosi kivizsgálást. Házi vagy nőgyógyászhoz menj el, amelyikben jobban bízol.

2012. márc. 5. 14:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megfogadom a tanácsot!
2012. márc. 7. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!