Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki tud jó hasizom gyakorla...

Valaki tud jó hasizom gyakorlatot?

Figyelt kérdés
Szóval az van,hogy én azt a fajta hasizmot próbálom,hogy:Lógok és emelem nyújtva a lábaimat...mit szóltok,ez hatásos?Vagy,ha valaki tud jobbat,ami neki bevált,akkor léci írja le.Köszi:)

2014. jún. 3. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
A függeszkedve végzett lábemelés az egyik legjobb. Mellé még hasprés és plank. És ha van, akkor haskerekezés. Ez egy kis guruló eszköz, keress rá.
2014. jún. 3. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon hatásos gyakorlat, ahogy a palánk is. Főleg, ha szabályosan végzed. Egy lehetséges továbblépés, ha egészen a rúdig felemeled, de ez már eléggé nehéz. Nálam most a sárkányzászló a fő, ez is nagyon hatékony a törzs edzésére, de ezt sokkal nehezebb normálisan megtanulni, ezért nem is ajánlom kezdőknek. Kiegészítésként még a superman fekvőtámasz változatait ajánlhatom, azok megdöbbentően megdolgoztatják a törzset. Ha haskerekezel, akkor eddz arra, hogy normálisan menjen, a legnehezebb, ha állásból a földre gurulsz, mintha feküdnél és aztán onnan állsz fel. Kevés erről a jó videó. Egy jó progresszió haskerékhez, ha falig csinálod és egyre távolabb mész. A felsorolt gyakorlatokból szelektálj, azokat csináld, ami neked a legjobban működik és szabályosan képes vagy rá. Vagyis a legegyszerűbb, ha tovább csinálod a lábemelést és plankot, ha ezt meg tudod.

Na csak oda jutottam, amit már sandorzsolt leírt. :D De azért remélem hasznos a válaszom.

2014. jún. 4. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Másra gondoltam, az első mondatba is plankot akartam írni.
2014. jún. 4. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha többen írjuk le, így jobban elhiszi a kérdező, hogy jót írunk.:)
2014. jún. 4. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!