Milyen sportot vagy gyakorlatot csináljak?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és már egy ideje semmit nem sportoltam de vékony maradtam mert nagyon sokat nőttem, de most úgy érzem kicsit több kiló van rajtam mint szeretném.
szóval elterveztem hogy napi 100 felülést csinálok és be is tartom, de szerintem nem csinálom jól vagy rajtam nem segít (vagy ez mindenkinél így van ) de csak a felső hasizom részem izomlázas az alsó egyáltalán pedig azt szeretném.szóval arra gondoltam hogy akkor mit kéne csinálnom??
hogyan tudok ilyen szép lány ,,kocka hasat csinálni "? ha futok minden nap az jobb mintha hasizmozok?vagy van valami szuper edzés forma erre?Konditerembe nem tudok járni.
előre is köszi :)
2014. ápr. 17. 20:54
1/3 anonim válasza:
Szerezz egy 2-5 kg súlyzótárcsát fogd a kezedbe miközben csinálod a felülést edésen mi ezt szoktuk csinálni és szerintem hatékony.
2/3 anonim válasza:
Baromság... Kockahasat cask ugy nem lehet.. szálkásitani kell hogy az izmaid látszódjanak illetve mellette elég keményen megkellene terhelne d ahasadat.Kezdj szálkásitani és csináljk sok ilyen edzést: [link]
3/3 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=shk3XbDgpHg Nézd meg ezt! Ha nem érzed az izomlázat attól még fejlődhet az izom. Nem kötelező lennie izomláznak. Ezt csak a kőagyú gyurmák terjesztik. Amúgy teljesen felesleges 100 darabot csinálnod. Attól csak az állóképességed nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!