Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen táplálékkiegészítőt...

Milyen táplálékkiegészítőt vegyek?

Figyelt kérdés

Nem biztos, hogy ez a legjobb kategória, de gondolom, akik testet építenek, azoknak vannak tapasztalatai ez ügyben.

176 cm vagyok, kb 55-58 kg.

Hízókúrába akarok kezdeni, és ahhoz keresek táplálékkiegészítőt. Úszni is elfogok járni, heti kétszer + itthon fegyenc edzést csinálok, emellett emelgetném néha a 10 kilós súlyzót. Tehát nem testet akarok építeni, hanem normális kinézetet akarok, esetleg egy kis izom, épp amennyi feljön az úszással és az otthoni edzéssel.

Milyen kiegészítőt vegyek?

[link]

Ezt néztem, de nem tudom, hogy mennyit érne gyúrás nélkül. Valami olyan kéne, amibe nagyon sok kalória van, hogy tudjak hízni.

2014. jún. 3. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Vitamint mindenképpen vegyél. A táplálékkiegészítők meg nem helyettesítik a rendes étkezést, szóval először inkább azt rakd rendbe.
2014. jún. 3. 14:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt is szedni akarok, de most nem azt kérdeztem. Amúgy béres cseppet, c vitamint, b12 vitamint és d3 vitamint fogok szedni.
2014. jún. 3. 14:37
 3/5 Osynho ***** válasza:

Első egy rendes étrend.

A másik, hogy kicsit ellentmondasz magadnak. Nem szeretnél "testet építeni", de egy kis izmot szeretnél. A kis izom építése is testépítés. Kell hozzá rendes táplálkozás, terhelés és pihenés. Ettől fejlődik, akár sok izmot szeretnél, akár keveset. Az, hogy "emelgeted a 10 kilós" súlyzót, nem tudom mit jelent, de szerintem nem sok jót. :D Érdemes tudatosan csinálni, gyorsabb és nagyobb eredményeid lesznek, nem fogsz belefásulni az egészbe.

2014. jún. 3. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Vitamint vegyél, az kb. a világon mindenkinek kell, de legeslegelőször az étrendedet rakd rendbe. Az izmosodástól meg nem kell félni, nem leszel nagyon izmos néha még a súlyzós edzéstől sem, szóval ennél nyugodtan mehetne több, mert ettől nem sokat fog nőni. Pl. Fegyencedzés mehetne az úszás mellé, mert azt a súlyt hamar kinövöd majd.

A zöld jumbo meg szerintem tökéletesen felesleges választás, ha nem végzel mellé nagy intenzitású izomépítő edzést.

Nem varázsszerek ezek, vagy különleges hatóanyagok. Ne tévesszen meg a neve, a tömegnövelő sem azért tömegnövelő, mert te "gyúrás nélkül" nagy leszel vele.

2014. jún. 3. 14:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem félek az izomtól, azért mondtam, mert általában ilyen kérdéseknél azt szokták mondani, hogy "kezdj el testet építeni", ezért írtam, hogy annyi izom kell csak, amennyi úszással és edzéssel feljön, de súlyzózni NEM akarok.
2014. jún. 3. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!