Teljes testes edzésnek ez jó lesz?
Edzésnapok hétfőn, szerdán és pénteken. Lenne egy A és B nap, és ez a két rutin váltakozna. Minden gyakorlatból a bemelegítésen kívül három sorozat menne, félpiramisban.
Nyilván has, vádli az magasabb ismétlésszámmal...
A nap
- Guggolás
- Döntött padon nyomás - Csigán lehúzás szélesen szuperszetbben
- Mellről nyomás állva rúddal (pihenőidőben vádlizás)
- Hasprés - hiperhajlítás szuperszettben
B nap
- Előlguggolás - merev lábas felhúzás szuperszettben
- Fekvenyomás - Döntött törzsű evezés rúddal szuperszettben
- Vállból nyomás egykezesekkel (pihenőidőben vádlizás)
- Lábemelés
Egyébként nem vagyok kezdő, csak már régóta osztott edzéstervet követek, és most azon gondolkoztam, hogy átállok egy kicsit a teljes testesre...
szerintetek ez így jó lesz?
Karedzes hianyzik.
Amugy en inkabb hagynam az ilyen edzesterveket es csinalnam az emberek altal bizonyitottakat.
Pl HST, ICF 5x5, All Pro's simple beginner routine.
Ezekbe bele van epitve a progresszio. De ez is jo lehet
A karedzés azért hiányzik, mert azok aránytalanul fejlettebbek, mint a többi izomcsoportom. gondolom azért nem fognak összemenni, mert másodlagos terhelést így is kapnak.
Különben csak négy (esetleg hat-nyolc) hétig szeretném így csinálni a változatosság kedvéért.
Még nem csináltam, nem tudom, hogy működni fog e, mert régóta különböző három vagy négynapos osztott edzésterveket követtem.
Majd utánanézek ezeknek a HST, ICF, 5x5 dolgoknak akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!