Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljes testes edzésnek ez jó...

Teljes testes edzésnek ez jó lesz?

Figyelt kérdés

Edzésnapok hétfőn, szerdán és pénteken. Lenne egy A és B nap, és ez a két rutin váltakozna. Minden gyakorlatból a bemelegítésen kívül három sorozat menne, félpiramisban.

Nyilván has, vádli az magasabb ismétlésszámmal...

A nap

- Guggolás

- Döntött padon nyomás - Csigán lehúzás szélesen szuperszetbben

- Mellről nyomás állva rúddal (pihenőidőben vádlizás)

- Hasprés - hiperhajlítás szuperszettben

B nap

- Előlguggolás - merev lábas felhúzás szuperszettben

- Fekvenyomás - Döntött törzsű evezés rúddal szuperszettben

- Vállból nyomás egykezesekkel (pihenőidőben vádlizás)

- Lábemelés

Egyébként nem vagyok kezdő, csak már régóta osztott edzéstervet követek, és most azon gondolkoztam, hogy átállok egy kicsit a teljes testesre...

szerintetek ez így jó lesz?

2014. jún. 2. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Karedzes hianyzik.

Amugy en inkabb hagynam az ilyen edzesterveket es csinalnam az emberek altal bizonyitottakat.

Pl HST, ICF 5x5, All Pro's simple beginner routine.

Ezekbe bele van epitve a progresszio. De ez is jo lehet

2014. jún. 2. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Teljes testesnél hallgass marciira.:-)
2014. jún. 2. 22:32
 3/8 A kérdező kommentje:

A karedzés azért hiányzik, mert azok aránytalanul fejlettebbek, mint a többi izomcsoportom. gondolom azért nem fognak összemenni, mert másodlagos terhelést így is kapnak.

Különben csak négy (esetleg hat-nyolc) hétig szeretném így csinálni a változatosság kedvéért.

2014. jún. 2. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a siker kulcsa az az hogy keresel egy olyan edzestervet amit irtam. Es csak csinalod hetrol hetre ugy hogy mindig fokuszalt vagy.
2014. jún. 2. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze amugy a karod nem fog osszemenni de amint ugy erzed kezd lemaradni izolalj rá. Amugy teljes testnel nem jo a tobbszori izombukás elérése (félpiramis) mert az izmok 2 nap alatt regeneralodnak de az idegrendszerednek lehet tobb. De ha neked mukodik akkor csinald.
2014. jún. 2. 22:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Még nem csináltam, nem tudom, hogy működni fog e, mert régóta különböző három vagy négynapos osztott edzésterveket követtem.

Majd utánanézek ezeknek a HST, ICF, 5x5 dolgoknak akkor...

2014. jún. 2. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Az icf 5x5 az egybe van :)
2014. jún. 2. 22:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Jövőhéttől szeretnék áttérni, úgyhogy addig visszább veszek, meg még utánanézek ezeknek a dolgoknak.
2014. jún. 2. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!