Iskolából jövés-menés jó aerob edzésnek?
Figyelt kérdés
Kb. 15-20 percre van monoton, gyors tempóval, tehát napi 30-40 perc ráadásul súllyal (táska) ez így ér valamit?2014. máj. 19. 18:57
1/8 anonim válasza:
Fájdalmasak az ilyen hülye kérdések. Arra jó, hogy míg odaérsz, felébredsz és mire hazamész, nem zsibbad a segged az egész napos üléstől.
2/8 anonim válasza:
Egyben kellene 40-60 perces gyors gyaloglás, de a semminél jobb így is.
4/8 anonim válasza:
De amugy miert nem? 30-40 perc monoton mozgas iskolaba menet mitol lesz rosszabb mint 30-40 perc monoton mozgas a konditermi gepen?
5/8 anonim válasza:
Kerüld meg még 2szer az iskolát, hogy 40 perc legyen csak oda és jó lesz. Régen én is napi 1-2 órát bicikliztem suliba és sokkal könnyebben szálkásodtam, mint korábban anélkül.
6/8 anonim válasza:
Jó,mondjuk tényleg jobb lenne egyben.
7/8 *Glissade* válasza:
Akkor ezek szerint én egésznap aerob edzést végzek:D
Kemény vagyok, és előtte/utána még a terembe is lemegyek;)
8/8 anonim válasza:
Igen Gliss, hiába nem hiszed, de maga a létezésünk is aerob, a légzésünk az alvás is. Nem csak a 120-130-as pulzus. Csak ezt ugye nem nevezzük aerob edzésnek, de ettől még aerob állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!