Miért ri**ncoznak le az osztály társaim meg szinte mindenki az iskolából?
Hát ha nem öltözöl kihívóan, és nem volt még kapcsolatod, akkor én az irigységnek, és féltékenységnek a számlájára írnám a lányok viselkedését.
Gondolom tetszel a fiúknak, csak nem környékeznek meg, viszont beszélnek rólad. Ezt hallják a lányok, gondolom olyanoktól is akiknek pont azok a pasik kellenének akiknek te tetszel. Innen is jöhet a rosszindulat. Ne foglalkozz velük. Ezzel a rosszindulatúsággal másik suliba is szembesülnél.
Mert gyenge vagy. A gyenge embereket könnyű bántani, céltáblává tenni, megalázni. Így ők érezhetik, hogy "jobbak" nálad. Az első, amikor ilyen eset adódik három potenciális lehetőség van: aki terjeszti, a főkolompos, otthon nagy gondok vannak és a gyengéken vezeti le a feszültséget; a birkák, a követői, akik bólogatnak; és azok, akik nem tudják, mit higgyenek, döntésképtelenek, a "ha már valaki mondja, biztos van valóságalapja" elvén elindulva.
Igen, én azt javaslom,hogy válts iskolát. Nem fog befejeződni, hiába mondják.
jaj, most megsimogatnám a fejed, kicsilány...
valószinü, hogy azért, mert te az osztály egyik csöndesebb tagja vagy, nem tudnak beléd kötni, mert nem is ismernek, de rádagaszthatják ezt a jelzőt...
valószinüleg tetszel egy fiúnak...
és valószinüleg szép vagy. :) jobban nézel ki tőlük, tudják ezt, rosszul érzik magukat emiatt, és bántanak.
ne vágj vissza, mert ezzel a lovat adod alájuk, hiszen élvezik, hogy ezt csinálják veled. vannak ilyen emberek, én sem fogom soha megérteni, miért jó ez nekik.
ne lássák rjatad, hogy ez fáj neked, maradj közönyös, ha ezt hallod...
# 4
Ezt írd rá legközelebb az anyáknapi üdvözlőkártyára. Puszi.
Kérdező:
Már leírták előttem az összes hasznos információt.
Úgyhogy én csak egy "sztorit" tudok mesélni:
ex-barátnőm is nagymellű, őt is pisztkálták emiatt, egyszer egy olyan lány krvázta le, aki előző nap dicsekedett anális közösüléssel-egy idegennel.
Azért, mert kilógsz a sorból, akár a külsőd miatt, akár a ruhád miatt, akár a viselkedésed miatt. Mindig kell a csürhének valaki, akit üthet-vághat. Most ez te vagy sajnos. Az a helyzet, hogy válthatsz iskolát, de semmi garancia nincs arra, hogy ott nem ugyanez fog történni, és ott ráadásul még idegen is leszel.
Egyszerűen fogadd el, hogy más vagy, és ne érdekeljen a tömeg zajongása. Légy az aki vagy, ne támadj és ne is érdekeljen amit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!