Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Most csapjam le? Miért jó a...

Most csapjam le? Miért jó a lányokat zaklatni?

Figyelt kérdés

12 éves fiú vagyok, és van pár nyomorult az osztályban akik rendszeresen MOLESZTÁLTÁK a lányokat és most újabban rákapott az egyik "jó tanuló". Egyébként igazi balfax, túlsúly van rajta, egoista...

Itthon edzem, egész szépen haladok, az egylábas guggolás már majdnem megy (erre napi szinten edzek, napi 3x10 ajtófélfás egylábas guggolás, emellett heti 2x megedzem igen keményen)

Most arra gondoltam, hogy megkérdem a lányokat, hogy mennyire zavarja őket, ha idegesíti őket akkor ha megint fogdossa a lányokat odaszólok neki, hogy fejezze be, ha ennek ellenére sem hagyja abba meg behúzok neki párat... nincs nagyon kedvem hozzá, de ha egyszer a gyengébbik nemet (egyenrangúság van tehát.. de akkor is) zaklatja attól agyf@@szt kapok.

Mi a jó ebben? A lányoknak még nincs is jó mellük, se fenekük 1-2-őn kívűl

2014. máj. 15. 16:58
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Egyébként ha tényleg verekedésre kerülne a sor, játszi könnyedséggel földre vinném... de inkább valami kúltúrált megoldás felé hajlok
2014. máj. 15. 17:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha pár hozzád hasonlóan jó kiállású, megfélemlítő arc társaságában "elbeszélgetsz" velük, de úgy, hogy becsináljanak, az hatásos lehet. A bunyóval te húzhatod a rövidebbet sajnos.
2014. máj. 15. 17:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretek tömegbe menni beképzelt parasztokra. Ott van tesóm + pár haverja.. na akkor egyikse éli túl :D Télen megakartak fürdetni a hetedikesek (12 éves vs 3 db 13 éves) és akkor megjelent tesóm meg az egyik haverja... tovább nem folytatom :D De szerintem szánalmas lenne a részemünkről ha odaállítana 4 ötödikes elé 5-6 nyolcadikos
2014. máj. 15. 17:12
 4/13 anonim válasza:
Ha ütni fogsz azt az állára mérd, attól kifekszik!
2014. máj. 17. 10:31
 5/13 anonim ***** válasza:
47%

Júj,de nagyfiú valaki..Ne gondold hogy erős vagy,mert 12évesen nem vagy.Amúgy ezt a lányok(persze ha nem ízléstelen),akkor valamilyen szinten élvezik ám.

Szóval szerintem ne keménykedj,mert elkapnak 3man cseszheted az egylábas gugolást...A lányok megvédik ám magukat ha zavarja őket..Am elhiszem,hogy edzel,de te is a gyengébbet bántanád..

2014. máj. 18. 12:36
 6/13 A kérdező kommentje:

1 vs 3-4 Nem hiszem, hogy a "gyengébbet" támadnám. Azóta már tanult az esetből, táncórán zavart engem és a lányokat. Szóltam neki, hogy fejezze be, erre trágár módon visszaszólt. Balkéz fent, jobbkézzel ütök, amikor meg már sírt kirúgtam lábát. Tanár nem szól érte semmit. A maradék meg csak nézett, ergo ők sem többet csesztetni a lányokat.

Egyébként mond már el légyszíves, mi öröm van abban, ha teljesen alányúlnak? Vagy ha szoknyába van egy kettő úgy rendesen megmarkolják, illetve a szexet imitálják...

Speciel én sem örülnék ha csak úgy megmarkolnák a pö9csöm.

2014. máj. 18. 13:08
 7/13 anonim ***** válasza:
36%

1.A lányoknak(ha jó pasi csinálja,vagy olyan akit ismernek)ez bók.

2.Vegyél már lejjebb az arcodból,légyszives..Túl erősnek hiszed magad 12éves létedre..Tudom,én is ilyen voltam,de rá fogsz cseszni...

3.A te pcsodet egy ideig senki nem fogja fogdosni..

2014. máj. 18. 20:49
 8/13 A kérdező kommentje:

Mondom, nagy bók lehet benyúlni a p.in.ájába.. még szerencse, hogy van rajta ruha. Egy retkes,büdös, antiinteligens embertől nemhiszem, hogy ezek bókok. Akiről a kérdés szól, legalább ápolt, csak épp hájzsák.

Az arcomból nem tudok lentebb venni, mert ami van az is önbizalom, az meg kell, mert anélkül egy senki lennék, és mindenki az lenne nélküle. De nyugodtan mond a magadét, már mind1

2014. máj. 18. 21:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Oké..Ha ilyenről van szó majd megvédik magukat,de azt még mindig nem értem,hogy miért játszól szuperhőst.Am meg remelem egyszer letörik a szarvad...
2014. máj. 18. 21:11
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy téged melyik mutáns csoportból szedtek, nekem nincs szarvam.
2014. máj. 18. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!