Mit tennétek a helyemben? Hogyan kezeljem vagy állítsam le a lányokat?
Eddig nem érdekeltem nagyon a lányokat(osztálytársak,iskolatársak). Legtöbbjük megszólt hogy hú de csúnya vagyok stb.Nemrég viszont besikerült az élet, és összejöttem a barátnőmmel.Amint megtudták hogy nekem barátnőm van, valahogy elkezdtek érdeklődni, állandóan odajöttek hozzám beszélgetni.Gondoltam az még megengedhető.Majd később már szerelmet vallottak nekem, kínálgatták magukat, minden áron el akartak szakítani a barátnőmtől.Természetesen mindegyikre nemet mondtam, de azóta is csinálják és már rohadt idegesítő..Van akinek már vagy 20x nemet mondtam, de nem áll le..Már ott tartok hogy elküldöm őket a jó ..anyjukba.
Ti mit tennétek?Hogyan kezelnétek a helyzetet?
Vagy említsd meg ezt a barátnődnek, hidd el neki nyomósabb érvei lesznek a csajokkal szemben:)
Miután a barátnőd végez velük, nem hiszem hogy újra bepróbálkoznának...
Ha elmondod a barátnődnek, garantálom hogy féltékenykedés lesz a vége.
Köszönd meg a bókokat, mosolyogj, de ne menj tovább. Ha kell, 100x mondd el, hogy nem kellenek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!