A Facebook tönkre tud tenni, hogyan kezeljem? Több lent
Töröld le magad, a családoddal meg e-mailezzetek. Ez az ott tartom a kapcsolatot elég kamuszagú. Az e-mail sem kerül többe, lehet fotókat is küldeni.
Menj ki a strandra a barátnőiddel és élvezd a nyarat.
Ismerős az érzés, bár én, férfi volnék (28/F). Sajnos ez van, de egyet kérdezek: nem korai ezen aggódni?
Tényleg ronda vagy? Miért gondolod ezt? Honnan tudod, hogy tényleg az vagy? Tudnál-e szebb lenni? Szeretnél-e szebb lenni? Boldog lennél akkor, vagy nem?
Hadd áruljak el egy titkot: akinél a külsőség az elsődleges, annak sok esze nincs. A mai világ, elkorcsosult, hogy ha nem nézel ki így, akkor ásd el magad. Ennyire anyagiasok, vagyis materiálisok lettünk, hogy hol a pénz, hol a külsőség számít. Egyesek, arra hajtanak, hogy a bikinis képeik, különféle magazinokban szerepeljenek. Ennyibe kerül a bikini, de már, az emberen is árcédula van - ő ezt akarta! Ebből él meg, hogy fotómodell. Szét lehetne választani a kettőt: az, aki ad magára, hogy jól kinézzen - nem kell, az úgynevezett, alapvető szépségre hajtani, nem kell, divatosan szépnek lenni. Divatos lehet a ruha, mert az egy tárgy, de divatos lehet az ember, mert ő is egy tárgy? Sajna igen és egyeseknek, ez a jó - belül olyan üresek, vagy rondák, hogy arra, szó sincs. Kár, hogy náluk, felcserélődött az érték, ami másodlagos, az az elsődlegese és fordítva... .
Szerintem nem kell aggódnod. Kinek is szeretnél megfelelni? Nyugi, nekem is van takargatni valóm, én sem vagyok egy szépség, de nem arra hajtok, hogy kockás hasizmom legyen - nem vagyok asztalos! :D Nem akarom megnövelni a szerszámom méretét (igen, a +18-as értelmezésben írom ezt), mert nincs rá szükségem. Ennyi az egész! Rá kell jönnöd, hogy ha, jól szeretnél kinézni, azért meg kell dolgozni, de nem kell átesni a ló túloldalára, ahogyan egyesek is teszik.
Van még idő arra, hogy pasid legyen, illetve arra is, hogy ágyba bújjál vele. Ha szebb szeretnél lenni: nyugodtan, de ne feledd el, hogy mit írtam előbb - csak nézz ki jól, hogy ne félj tükörbe nézni. Nem kell csodaszépnek lenned, ha nem te vagy a bálkirálynő, akkor is érsz valamit, úgyhogy fel a fejjel!
Engem, akik idegesítettek, töröltem a hírfolyamukat, az öntömjénező fotóikat, de elve fel sem veszek ilyen típusú embereket, mert nincsenek az ismerőseim között.
Az, hogy lesz összesen 10 darab ismerősöd, nem érdekes, le tudod tiltani, hogy látszódjon másnál, mennyi ismerősöd van.
Kérdés, kiknek akarsz megfelelni, hidd el, nem csak a külsőségek számítanak.
Jellemzően az ilyen emberkék, akik odáig vannak maguktól, a külsejüktől, nem az intelligenciájukról híresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!