Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A Facebook tönkre tud tenni,...

A Facebook tönkre tud tenni, hogyan kezeljem? Több lent

Figyelt kérdés
szóval nap mint nap látom a szép lányok posztjait, képeit, nem bírom. így is rohadt kicsi az önbecsülésem, magabiztos annyira sem vagyok. nem tudom elmagyarázni, nem s a féltékenység, csak a tudat, hogy én ronda vagyok (szerintem legalábbis.. képeket is letöröltem csak profilképek vannak fenn, mindegyik nagyon rosszul sikerült. nem akarom magam letörölni, családommal csak azon tartom a kapcsolatot, stb. ti is voltatok ilyen helyzetben? hogy kezeltétek?14/L

2013. jún. 20. 21:58
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szerintem kérj meg valakit, h csináljon rólad pár képet, biztos lesz olyan, amelyik neked is tetszik. A többit töröld le, maradjon csak az.

Nagyon ajánlom, hogy kezdj el magaddal foglalkozni. Nemcsak a külsőddel, de a belsőddel is! Ha nem tetszel magadnak, nem szereted magad a jövőben komoly problémáid lehetnek. Nemcsak a kapcsolataid nem lesznek jók, hanem egészségügyi problémák is megjelenhetnek.

Ha segítségre lenne szükséged, akkor írj nyugodtan.

2013. jún. 22. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!