Nem tudom, hogy kezeljem, (nem olyanra gondolok), de egy kicsit már nagyon idegesítő. Mondanátok valamit?
Van egy barátnőm, akivel már a nyár eleje óta beszéltem vele facebook-on.Nagy jól ki jövök vele, ő az LB-m, de valaki bekavar...Egy másik lány, aki új az osztályunkba, először semmi bajom se volt vele, de most...Nagyon nem bírom, főleg azt, hogy:Állandóan ráakaszkodik az LB barátnőmre, nem tudok vele kettesben beszélni, szinte nem is vagyok vele egyedül, és ez nagyon szar...
Nem mintha ki akarnám sajátítani, de hiányoznak azok a vicces napok, a bece nevek...Nem vagyok lezbi, nehogy azt higgyétek, de akkor is, nincs velem, mikor meg megkérem, hogy jöjjön el velem WC-re, (direkt, hogy tudja vele kettesben beszélni), a másik ráakaszkodós csaj, meg egyszerűen jön utánnunk, és...Egyszerűen nem kapok szót a társaságukba, kirekesztnek érzem magam, én próbálkoztam ezen a héten megbarátkozni a lánnyal, de nem megy.
Kérlek segítsetek, nem szeretném elveszíteni a barátságát az a lány miatt.Olyan rosszul esik, hogy vele hülyéskedik, hogy mellette ül, és nem velem, pedig úgy beszéltem meg vele, hogy mellettem ül majd matekon, de mintha ez meg se történt volna, egyszerűen felültetett...:( Szerintem már untatom a kedves olvasót, kérlek, ha ezt már elolvastad, akkor írj valami tanácsot!Előre is, köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!