Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megmarad a haverom ha elmondom...

Dani99211 kérdése:

Megmarad a haverom ha elmondom neki?

Figyelt kérdés

Van egy haverom aki buszhoz van kötve és azt akarja várjam meg de engem ez már idegesít! Szóval azt akarok kérdezni hogy tudnám ezt neki úgy elmondani hogy haverok maradjunk.

A választ előre köszönöm!

2013. aug. 30. 11:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem csak normálisan..nincs abban semmi ha nem akarsz/tudsz minden nap várni rá, csak mondd el neki miért zavar, hogy megértse. Ha tényleg jó barát akkor nem lesz gond. :)
2013. aug. 30. 11:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Remélem így lesz! Köszi a segítséget. :)
2013. aug. 30. 13:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Beszéljétek meg a dolgot.

Tesómnak is van egy bnője aki állandóan azt akarta,hogy reggelente jöjjön oda a hévhez,de így tesómnak sokkal hamarabb el kellett indulnia itthonról (7:15 kor) amikor neki elég lett volna ha 7:45 kor elindul a sulihoz,mert hozzánk közel van.Mondtam neki is,hogy beszélje meg a bnőjével,hogy neki így fél órával hamarabb el kell indulnia stb..bnője megértette..szóval egy őszinte beszélgetés sokat segíthet :)

2013. aug. 30. 13:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha ilyen egyszerű lenne de 2 dolog külömbözik ettől. első ami igazából lényegtelen:Ez délután szokott lenni. a második a fontosabb: Próbáltam már így de semmi hatás. De azért köszi!
2013. aug. 30. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaj, nálunk ugyan ez van. Mindig elvárja hogy várjam meg vele a buszt, és mivel úgy megy a buszom, van mikor egy órával később érek haza. De ha meg nemet mondanék megsértődne, mindig kifogásokat se tudok kitalálni. Szóval lehet, hogy ez nem segít, de átérzem a helyzeted.
2013. aug. 30. 18:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Legalább megtudtam hogy más is van így. :)
2013. aug. 31. 10:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Aki még ide néz elmondom hogy részben megoldottam az ügyet. Azért még jó lenne ha tudnék segítséget kapni.
2013. szept. 2. 12:39
 8/9 anonim válasza:

Nekem is van egy erőszakos barátnőm, aki szintén kéri, hogy várjam meg a buszt vele :/ Már sokadjára elmondtam neki, hogy nem megy, mert nekem is 7:45-kor, ha elindulok, akkor simán beérek a suliba, de evvel csak azt akarom mondani, átérzem a helyzeted!

Végül megbeszéltem vele, komolyan, persze és semmi mást nem kaptam mint:Egy nagy hátast, és egy:RENDBEN!!Szóval, ha tényleg megbeszéled vele, lehet, hogy jól sül el :D tapasztalatból tudom :$

2013. szept. 6. 21:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. szept. 7. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!