Megmarad a haverom ha elmondom neki?
Van egy haverom aki buszhoz van kötve és azt akarja várjam meg de engem ez már idegesít! Szóval azt akarok kérdezni hogy tudnám ezt neki úgy elmondani hogy haverok maradjunk.
A választ előre köszönöm!
Beszéljétek meg a dolgot.
Tesómnak is van egy bnője aki állandóan azt akarta,hogy reggelente jöjjön oda a hévhez,de így tesómnak sokkal hamarabb el kellett indulnia itthonról (7:15 kor) amikor neki elég lett volna ha 7:45 kor elindul a sulihoz,mert hozzánk közel van.Mondtam neki is,hogy beszélje meg a bnőjével,hogy neki így fél órával hamarabb el kell indulnia stb..bnője megértette..szóval egy őszinte beszélgetés sokat segíthet :)
Nekem is van egy erőszakos barátnőm, aki szintén kéri, hogy várjam meg a buszt vele :/ Már sokadjára elmondtam neki, hogy nem megy, mert nekem is 7:45-kor, ha elindulok, akkor simán beérek a suliba, de evvel csak azt akarom mondani, átérzem a helyzeted!
Végül megbeszéltem vele, komolyan, persze és semmi mást nem kaptam mint:Egy nagy hátast, és egy:RENDBEN!!Szóval, ha tényleg megbeszéled vele, lehet, hogy jól sül el :D tapasztalatból tudom :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!