Ti mit gondoltok erről?
Egyszerűen utálom a legtöbb velem egykorút. Az osztálytársaim, évfolyamtársaim felétől megőrülök. Próbálnak nagynak, "menőnek" tűnni és lassan mindenkiből ilyen lesz. Ha már most ilyenek akkor mi lesz a következő generációval? Hülyének néznek
mert én nem vagyok csontkollekció mint legtöbben
mert nekem még nem volt barátom
mert én nem járok el bulizni és még sorolhatnám..
Sokan cigiznek, a lányok sminkelik magukat, rohadt magas tűsarkút hordanak. Amit kihagytam még, hogy a legtöbben síkhülyék. Tudom kicsit túlreagálom meg ez van de nagyon elegem van. Az utcán is ilyeneket látok. Már beszélgetni sem lehet velük:/ Ti mit gondoltok? 14/L
Velem is ez a helyzet.
Írhatsz ha akarsz beszélgetni.
Nekem egy 'legjobb barátnőm' van, de vele sem jövök ki annyira jól, sokszor már idegesít.
15/l
Egy a fontos! Ne legyél olyan mint ők! Eszedbe ne jusson. Aki mást majmol, és másra akar hasonlítani, annak nincs személyisége, nincsenek igazi értékei, az egy semmi.
Látod amit most leírtál én pont ezért nem akarok gyereket.
Végre egy normális csaj ! :)
Büszke légy erre ! nagyon kevés az értelmes csaj ezen a Földön már :)
Hát köszi! :D Igyekszem egyéni maradni. :)
De akkor sem értem mire jó ez. :/
A válaszom: Van ilyen.
Most már egyre több az ilyen ember. de például, ha valaki szeret igényesen öltözködni, mosakodni, stb, az nem azt jelenti hogy ilyen divatmajmoló "menők". Názd meg alaposabban az osztálytársaidat, és jöjj rá, hogy ők milyenek! Hajrá!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!