Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kezeljem?

Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Nagyon stresszes vagyok , sokat szorongok az egyetem miatt és sajnos az egészségemre is hatással van (gyomorfekély) és hiába sportolok, hiába beszélgetek másokkal, nem tudom kezelni a stresszt és a fájdalmaim miatt tanulni se tudok. Ti hogyan kezelitek a stresszt, szorongást?

köszi!

21/L

2014. máj. 3. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz. Ez már nem a természetes kategória...
2014. máj. 3. 19:48
 2/10 anonim válasza:
Én is stresszes vagyok Mg b6-ot szedek, és jobb tőle. Azon kívül csonterősítő is.
2014. máj. 3. 19:51
 3/10 anonim válasza:
Menj el orvoshoz!
2014. máj. 3. 19:52
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi, Mg-t én is szedek, vitaminokat is, de egyik sem segít
2014. máj. 3. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
A MagneB6 tényleg segíthet, deha neked kérdező orvosilag megállapították, hogy gyomorfekélyed van, akkor az édes kevés segítség lesz. Szerintem is menj el minél hamarább pszichológushoz, aki megtanít, hogy mit hogy kezelj. Próbálj olyat keresni, aki tényleg a gyakorlatra helyezi a hangsúlyt, tehát nem évekig agyon elemezni akar téged.
2014. máj. 3. 19:54
 6/10 A kérdező kommentje:

köszönöm

pszichológushoz nem akarok menni, mert azt tanulok és még a szótól is stresszelni kezdek, mert azonnal az egyetemhez kötöm és a gyomrom még jobban fáj. Ezért is kérdeztem, h nincs-e vkinek vmilyen módszere, de már pszichiáterre is gondoltam, ő segíthetne, ha már öngyilkosság-kísérlet is felmerül?

2014. máj. 3. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem fog hosszabb távon megoldást nyújtani, mivel a pszichiáterek főleg gyógyszeresen kezelnek, ami pedig neked a gyomorfekély miatt pláne nem is tenne jót.

Vegyél erőt magadon és menj pszichológushoz, ne arra gondolj, hogy mi volt korábban etéren, hanem, h most jóhoz kerülsz és ki visz a bajodból.

Itt lehetne neked millió egy tippet osztogatni, de nem ismerünk téged, és csak a gyakorlati tipp kevés.

2014. máj. 3. 20:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Legalább annyira dorgáld meg magad, és embereld meg magad, hogy már pedig tudod, h muszáj elmenned a dokihoz. Az már első lépés lesz afelé, hogy kikerülj abból, amibe benne vagy.
2014. máj. 3. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Én még kipróbálnám a meditációt mielőtt feladom.
2014. máj. 3. 20:31
 10/10 anonim válasza:
Szerintem is próbáld ki a meditációt.
2014. máj. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!