Nagyképű, törtető csoporttárs. Hogy kezeljem?
Szép paradoxon: emberekkel fog foglalkozni ez a valaki, csak éppen az emberség hiányzik belőle. Csoportársam, állandóan törtet és provokál. Vannak többen, akik bírják és akiket ő is bír, mert behódolnak neki úgymond. De én nem vagyok hajlandó. Az egyik gyakvezt már olyan szinten "elcsábította", hogy egyes kiváltságokat csak ő élvez, holott nekünk is jogunk lenne hozzá.
Mi a fenét csináljak vele, hogy kezeljem? Én nem vagyok hajéandó elfogadni ezt, azt ne írjátok légyszíves. Egyébként nem bírom és ezt ő is tudja szerintem. Egyébként meg riválist lát bennem, a csoportban gyakorlatilag én állok teljesen velem szembe, pedig tudásilag nem több-kevesebb nálam. Csak elfelejtett ember lenni.
(Privibe esetleg írok többet, akit érdekel, de ide nem akarok több részletet, hátha esetleg magára ismer)
Légyszi, csak normálisan válaszoljatok, aki érdemben tud is segíteni! Találkoztam már ilyennel, de nem volt ennyire durva :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!