Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyképű, törtető csoporttárs....

Nagyképű, törtető csoporttárs. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Szép paradoxon: emberekkel fog foglalkozni ez a valaki, csak éppen az emberség hiányzik belőle. Csoportársam, állandóan törtet és provokál. Vannak többen, akik bírják és akiket ő is bír, mert behódolnak neki úgymond. De én nem vagyok hajlandó. Az egyik gyakvezt már olyan szinten "elcsábította", hogy egyes kiváltságokat csak ő élvez, holott nekünk is jogunk lenne hozzá.

Mi a fenét csináljak vele, hogy kezeljem? Én nem vagyok hajéandó elfogadni ezt, azt ne írjátok légyszíves. Egyébként nem bírom és ezt ő is tudja szerintem. Egyébként meg riválist lát bennem, a csoportban gyakorlatilag én állok teljesen velem szembe, pedig tudásilag nem több-kevesebb nálam. Csak elfelejtett ember lenni.

(Privibe esetleg írok többet, akit érdekel, de ide nem akarok több részletet, hátha esetleg magára ismer)

Légyszi, csak normálisan válaszoljatok, aki érdemben tud is segíteni! Találkoztam már ilyennel, de nem volt ennyire durva :SS

2014. márc. 29. 09:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Légyszi, olyat tényleg ne írjatok, hogy fogadjam el, mert nem tudom: benne is van törtetés és vágy, hogy jobb legyek, de nem úgy, hogy embereket gázolok át ezzel. Nem egy munkahely, nem a főnököm, szóval még nem is érdekem lenne, hogy elfogadjam.
2014. márc. 29. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Alázd meg,rögögj a képébe..Pl Nézz átt rajta,beszéld ki....Ne légy már beszari nyuszi.
2014. márc. 29. 10:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ironizálni szoktam vele néha :DD Egyébként ő fiú én meg lány, ha számít. De 19 évesen basszus az apámnak néz ki xD Egyébként tőlem tart valamennyire, ezt nem tudom, hogy használhatnám fel. Tartja a távolságot, velem nem mer hülyülni, csak néha provokálni.
2014. márc. 29. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján szerintem a gond legalább annyira ott van a te oldaladon is, mint az övén. úgyhogy az első tanácsom az, hogy először nézz magadba, és próbáld megérteni, hogy tulajdonképpen miért is vagy felháborodva ennyire.
2014. márc. 29. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd a saját dolgaidat. Azt az időt, amit erre az ürgére fordítasz, fordítsd magadra.
2014. márc. 29. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!