Ha megkér egy csoporttárs, hogy írd be, megteszed?
Pár hete ismerjük egymást, kicsit később kezdte a sulit személyes okokból, úgyhogy mindenben szívesen segítek neki, szkennelek, fénymásolok, kölcsönadok.
De ez, hogy írjam be, nekem para... Tudom, hogy nem kéne ezen pörögnöm, de még nem ismerjük egymást annyira, hogy miatta esetleg bajba kerüljek, aztán mosolyogjak egy jót. Jó, lehet, hogy a kutya se nézi az aláírásokat, de még elsős vagyok és ilyen téren beszari, úgyhogy na. :D Szerintetek nagyon gáz, hogy nemet mondtam? Ti megsértődnétek?
beírhatod nyugodtan, nálunk is volt ilyen.
de az már más kérdés...
az aláírásával igazolja h ő fizikailag ott van.
ha te azt odahamisítod, magyarán az ő személyazonosságát meghamisítod, okirathamisítást követsz el...jó mi, ki gondolná h egy más helyett aláírt papír, ennyit jelent.
no,de többet nem is írok erről, nézd meg a törvény mivel szankcionálja ezt, h a többit már ne tőlem halld:)
Nem, ő nem teszi meg nekem, mivel nekem marhára nincs pofám ilyet kérni másoktól.
És ez nem óvoda-nem óvoda kérdése, egyszerűen nem vagyok hajlandó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!