Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a fiú nem tudja elhinni, hogy ő is tetszhet valakinek és bástyaként viselkedik?
Van egy csoporttársam, aki hónapok óta tetszik és ez a érzés egyre erősebb lett. Valószínűleg az én hibám, de akaratlanul úgy lettem feltüntetve, mintha nekem csak a tökéletes, "menő" srácok jönnének be, miközben NINCS így. Nem jártam senkivel, nem is kavartam mindig mással, fogalmam sincs, hogy jött le ez Neki. Lényeg, hogy mindig felhozza a témát, odaszúr, hogy nekem az izmos, jóképű fiúk a zsánereim és ezzel úgy tűnik, mintha érdekelné a téma, de közben meg semmit sem tesz. Mindig csak néz a szemembe, bámul percekig és nem szól semmit. Még nem volt barátnője és abszolút nem is közeledik lányokhoz. Én próbáltam jeleket adni, dicsérni Őt, célozni, keresni a társaságát. Olyan, mintha bármit teszek, nem akarná elfogadni, hogy nekem Ő tetszhet. Persze ott a másik opció is, hogy valamiért nem is akarja elfogadni. Benne van a pakliban, hogy nem tetszem Neki, de a viselkedése alapján azt sugallja, hogy annyira rossz pasinak tartja magát, hogy meg sem fordul a fejében, hogy valakinek ennyire tetszhet. Nem tudom, mit tehetnék, nagyon szenvedek. Tökéletesnek látom Őt, ami eddig velem még nem igazán fordult elő. Még csak nem is úgy viselkedik, mint egy szimpla ismerős/haver, nem is olyanokról beszélünk, hanem mindig "virágnyelven" elejt egy-két mondatot. Fogalmam sincs, mi az a határ, ameddig elmehetek ilyen szempontból, már most is kínosnak érzem az egészet.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
20/L
Nem, még sosem mondtam egy fiúnak sem nyíltan, hogy tetszik nekem. Valahogy nem tudom rávenni magam, eddig nem is volt olyan helyzet, ahol mindenáron nekem kellett volna kezdeményeznem. Ez persze nem azt jelenti, hogy én valami istennőnek képzelem magam, aki után kúszni kell, csak szeretnék nő maradni és nem futni egy olyan vonat után, ami nem akar felvenni.
Dicsértem Őt többször is, nem tudom mennyire lenne égő azt mondani, hogy "tetszel nekem", ameddig úgy viselkedik, mintha nem érdekelném. Azt hittem, ha egy lány sokat keresi a fiú társaságát, megdicséri, akkor a fiú leszűri, hogy van valami. Ez még az elfogadható kategória és ha a fiúnak nem tetszik a lány, akkor sem alázza meg magát teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!