Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Most csapjam le? Miért jó a...

Most csapjam le? Miért jó a lányokat zaklatni?

Figyelt kérdés

12 éves fiú vagyok, és van pár nyomorult az osztályban akik rendszeresen MOLESZTÁLTÁK a lányokat és most újabban rákapott az egyik "jó tanuló". Egyébként igazi balfax, túlsúly van rajta, egoista...

Itthon edzem, egész szépen haladok, az egylábas guggolás már majdnem megy (erre napi szinten edzek, napi 3x10 ajtófélfás egylábas guggolás, emellett heti 2x megedzem igen keményen)

Most arra gondoltam, hogy megkérdem a lányokat, hogy mennyire zavarja őket, ha idegesíti őket akkor ha megint fogdossa a lányokat odaszólok neki, hogy fejezze be, ha ennek ellenére sem hagyja abba meg behúzok neki párat... nincs nagyon kedvem hozzá, de ha egyszer a gyengébbik nemet (egyenrangúság van tehát.. de akkor is) zaklatja attól agyf@@szt kapok.

Mi a jó ebben? A lányoknak még nincs is jó mellük, se fenekük 1-2-őn kívűl

2014. máj. 15. 16:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Nekem elég szarul esett mikor egy srác tavaly zaklatott a suliba. Nemhiszem h a többi lánynak tetszett. Elég megalázó. Volt hogy az egész osztály vagy suli előtt... Én olyan vagyok, hogy ha kell odacsapok, de nem tudtam sokszor mit tenni. Volt hogy több fiú egyszerre fogott le, és nem engedtek el. Pedig nem hordtam/hordok kihívó ruhákat, még szoknyát sem. Nálunk betelt a pohár, a tanárnak már többször szóltunk, sok lány apja jött már be és beszélgetett el a sráccal. Akkor abbahagyta, és a többiek sem csinálják... Van pár lány aki rátett egy-két pohárral, mert olyan kihívó ruhákba járnak, de én nem közülök való vagyok. Most így visszagondolva, nagyon kellemetlen és megalázó....most sírni tudnék...
2014. máj. 20. 11:09
 12/13 anonim ***** válasza:
20%
Hagyd szerintem.Miért zavar ez téged ha se mellük se seggük?
2014. jún. 17. 16:10
 13/13 AlexVagyokSzia válasza:
2023 van de így utólag remélem hogy jól állon verted:D
2023. ápr. 24. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!