Szerintetek is lassan az a közvélemény, hogy a vékony lányokat nyugodtan lehet ócsárolni és elhordani mindennek?
'Tudom, nem kéne ezzel foglalkoznom'
Nem bizony, egyébként meg túl érzékenyek erre az emberek, egyszerű vékony lányokra rámondják hogy anorexiás, pedig az aztán tényleg máshogy néz ki.
Minden ember más. Ne legyen emiatt önbizalomhiányod. Vannak akiknek a vékony lányok jönnek be, vannak akiknek a formásabb/nőiesebb és vannak akiknek a ducik. Az hogy valakik "ócsárolják" a vékony lányokat az csak egy szimpla vélemény néhány embertől, ennyi, semmi több.
Ne aggódj emiatt.
Nekem kifejezetten tetszenek a vékony lányok :)
Egészen eddig a moletteket szidták a vékonyak.
Én semelyik táborba nem tartozok,de van vékony ismerősöm és ducibb is,és mindenkivel elvagyok,csak őszinte legyen és egy minimum kedvesség legyen benne!Hja,és ne legyen álszent,mert azt utálom.
De amúgy valljuk be,hogy te ezt a dolgot kissé eltúlzod.Mert isten igazából én is nézegetek oldalakat,és még mindig a ducikat szapulják jobban,nem pedig a vékonyakat.
Úgyhogy elvan ez a dolog a részedről túlozva.De az a baj,hogy a súlyproblémával küzdő embereknek elég durván van testképzavaruk is.
Lehetsz 120kg, vagy 55, a lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben.
A neten mindenkinek nagy a szája, ne adj az ő károgásukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!