Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » "Közvélemény kutatás". Gamer...

"Közvélemény kutatás". Gamer lányok mennyi az átlagéletkorotok?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy gamer csajok hány évesek vagytok és hogy mikor kezdtetek kockulni.Ja és hogy hogy néznek ki az átlag női játékosok.
2013. aug. 30. 19:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ajánlom figyelmedbe!

2013. aug. 30. 19:12
 2/18 anonim ***** válasza:

23 éves vagyok, és kb 14-15 évesen kezdett el érdekelni a játékok világa. Viszont nem nevezném azért magam feltétlenül kockának, habár van hogy képes vagyok 6 órán át Diablo-zni vagy TR-zni, ha kedvem szottyan.

Szerintem azt nem lehet behatárolni hogy hogy néznek ki a női játékosok..rólam például senki sem mondaná meg, ahogy azt sem, hogy rock/metál zenét hallgatok.:)

2013. aug. 30. 19:16
 3/18 anonim ***** válasza:
23 vagyok én is, 20 éves korom körül kezdtem. Nem hiszem, hogy látszana a külsőmön, átlagosan nézek ki. Egy-két lányt ismerek még akik játszanak, az egyikük elég cicababás, a másik pedig ilyen laza, kicsit hippis, akit totál nem érdekel az öltözködés. Úgyhogy nagyon nem lehet ezt így behatárolni :D
2013. aug. 30. 19:26
 4/18 A kérdező kommentje:
Ilyenkor s..r mikor látom hogy a hozzád hasonló lányok(akikkel szívesen barátkoznék) ennyivel idősebbek nálam
2013. aug. 30. 19:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Gamer mama vagyok 54-éves!
2013. aug. 30. 19:27
 6/18 anonim ***** válasza:
25 vagyok, és régóta "kockulok", tini korom óta. de rólam se mondaná meg senki :) nem vagyok csúnya, csajos lány vagyok :)
2013. aug. 30. 19:30
 7/18 anonim ***** válasza:
15, egy éve kezdtem, általánosítani nem tudok, de én konkrétan barna szem-haj, és a gamer barátnőm is.
2013. aug. 30. 19:50
 8/18 anonim ***** válasza:
15 vagyok, 14 éves korom óta oda vagyok értük. :D Az utolsó kérdésre viszont nem tudok válaszolni. D:
2013. aug. 30. 19:54
 9/18 A kérdező kommentje:
Mivel annyira nem lehet tényleg behatárolni hoy hogy néznek ki az ilyen lányok ezért azt kérdezném hogy a srácok hogy néznek rátok?(remélem ez a megfogalmazás érthető)
2013. aug. 30. 19:55
 10/18 anonim ***** válasza:
,,Jól" néznek rám:D :))
2013. aug. 30. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!