Hogy tudnék megkeresni pár olyan embert, akiről csak pár infot tudok, de nevüket nem? (lent)
Találkoztam pár angol sráccal a váci strandon. Tudom hogy néztek ki, és milyen sapkát viseltek. Tudom hogy merre felé szálltak fel a vonatra, de 5 településből nem tudom hogy hol szálltak le. Integettünk egymásnak, a nevemet felírtam egy cetlire, a végállomásig vártam hogy leszálljanak, de nem tették, (persze nem a vonaton maradtak.). Valóüszínű figyelmetlen voltam. Hogyan kereshetném meg őket? Valaki esetleg ha már ennyiből is észbe kap valamire. Üzit írhattok részletesebb leírásért(de csak névvel).
Alig tudok aludni. A mosolya. A szeme. Teljesen extázisba estem:/
Most ezt nem gondolod komolyan, ugye? Így esélytelen megtalálni valakit.
Ha felírtad a neved, akkor, ha akar, majd megkeres ő a facebook-on, vagy ilyesmi, már, ha a neved alapján meg tud találni.
Egyetlen esélyed, hogy visszamész a strandra, hátha ott lesznek megint.
Miért nem kérdezted meg őket, hogy honnan jöttek, meddig lesznek itt, mi a nevük...?
Ugye, ezt nem gondoltak komolyan?
Még, ha meg is találnád őket, ebből akkor se lenne semmi:D Ne legyél már ennyire naiv...
Jé egy váci.
Máskor a telefonszámot is kérd el. Vagy email. Sokaknak nevük az email címe.
Direkt írtam így :) tudom, hogy kell na nem akarok vitázni.
Az összes Angol fiú neveket esetleg próbáld ki hátha köztük lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!