"Közvélemény kutatás". Gamer lányok mennyi az átlagéletkorotok?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy gamer csajok hány évesek vagytok és hogy mikor kezdtetek kockulni.Ja és hogy hogy néznek ki az átlag női játékosok.2013. aug. 30. 19:09
11/18 anonim válasza:
MMO-ban elég az is, ha lány vagy, már akkor nem lesz anyagi gondod, külsőtől függetlenül. Személyesen sajnos nem ismerek egyetlen valóban aktív gamer lányt sem, így nem tudok nyilatkozni. :/
12/18 A kérdező kommentje:
Hát igen úgy látom még várhatok mert ahogy eddig néztem itt is meg más kérdéseknél a többség olyan 20-23 körül van.Kár hogy nem vagyok idősebb
2013. aug. 30. 22:42
13/18 anonim válasza:
Második vagyok!
Általában amikor a "fiúk" a környezetemben megtudják hogy játszom, elsápadnak és meglepődnek. Aztán jönnek a csillogó szemek hogy hát ők nem is gondolták volna, és teljesen belelkesednek hogy a taktikai dolgokról tudnak velem beszélgetni. :)
14/18 A kérdező kommentje:
Énis nagyon örülnék ha egy ilyen lány lenne a környezetembe de hát nincsenek sajna majd talán egyszer
2013. aug. 31. 18:43
15/18 anonim válasza:
Én is örülnék ilyen gamer csajnak :D 24/F :D
16/18 anonim válasza:
23 vagyok, 19 évesen kezdtem játszani. Képet nem mutatok . :P
17/18 anonim válasza:
17 éves vagyok most,talán 3 éve kezdtem. És fogalmam sincs, nem kutatom :D
18/18 anonim válasza:
Én most 16 éves vagyok és kb. 8 éves korom óta játszom. És igazából ha nem lenne iskola akár hajnalig is el tudnék játszani minden nap :D főleg ha egy jó és izgalmas mmorpg játékot találtam :D Az hogy-hogy néz ki egy gamer lány azt nehéz elmondanom mert magamon kívűl nem ismerek még egy olyan lányt, akit érdekelnek ezek a dolgok. Magamról meg nem küldök képet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!