Fiúk! Milyen a nőideálotok? (elsősorban külsőre)
Lehet szőke, barna, vörös hajú, kék- zöld- barna szemű, a lényeg, hogy szép arca legyen, s megfogjon benne valami.
Testalkatra nekem inkább a vékonyabb lányok jönnek be, én is vékony vagyok. Magas és alacsony egyaránt lehet, de azért ne a derekamig, érjen és ne kelljen felugornom, hogy a szemébe nézhessek (bár olyat még nem láttam, én is magas vagyok)
Nem szeretem azt sem, ha túl nagy a feneke, vagy túl vastag a combja, tehát a körte testalkatú lányok annyira nem jönnek be. A kisebb, formás fenék jobban vonz :)
A mellméret nálam eléggé a mindegy kategória, ha már nagyobb mint az enyém, azzal tökéletesen megelégszem :)
Remélem tudtam segíteni!
19/f
Egy kép többet mond...
Na jó, azért fejhez tartozik test is, relatíve vékonyabb, formás fenék és mellek, nehéz pontosan behatárolni, de mint a képhet is tartozik, azok a tipikus orosz vékony magas szőkék. :)
A nőies nőket szeretem, akiknek van fenekük, mellük. 10 férfiből 9 a nagy melleket szereti az az 1 férfi meg meleg....
Szeretem, ha egy nőnek szép, bájos arca van. A hajszín gyakorlatilag mindegy. Inkább barnább legyen a bőre, mert fehér bőrű lányok számomra hervasztóak.
Igaz a külsőt kérdezted, de nekem fontos, hogy a személyisége is tetsszen, mert az csak egy nő értékén dob.
A kis csibészeket szeretem. Ha semmi nem extrém, akkor perfekt. Igazán csak az a fontos, hogy nagyjából legjobb barátokként tudjunk létezni a mindennapokban, és szembenállás helyett ugyanazzal az erővel adjuk meg egymásnak és magunknak a fejlődés lehetőségét, amikor konfliktushelyzet van.
A csibészség természetesen egy ártatlan kis valami, de valamiért nekem fontos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!