Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Milyen a nőideálotok?...

Fiúk! Milyen a nőideálotok? (elsősorban külsőre)

Figyelt kérdés
Felmérést végzek mielőtt félreértések történnének.

2014. márc. 24. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Lehet szőke, barna, vörös hajú, kék- zöld- barna szemű, a lényeg, hogy szép arca legyen, s megfogjon benne valami.

Testalkatra nekem inkább a vékonyabb lányok jönnek be, én is vékony vagyok. Magas és alacsony egyaránt lehet, de azért ne a derekamig, érjen és ne kelljen felugornom, hogy a szemébe nézhessek (bár olyat még nem láttam, én is magas vagyok)

Nem szeretem azt sem, ha túl nagy a feneke, vagy túl vastag a combja, tehát a körte testalkatú lányok annyira nem jönnek be. A kisebb, formás fenék jobban vonz :)

A mellméret nálam eléggé a mindegy kategória, ha már nagyobb mint az enyém, azzal tökéletesen megelégszem :)

Remélem tudtam segíteni!

19/f

2014. márc. 24. 21:25
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Kb. 170 centi magas, nőies idomokkal rendelkezzen. Nem egy piszkafa, olyan, akin van mit fogni. Legyen csípője, melle, feneke, de keskeny dereka. Tehát homokóra alkatú. A tipikusan izmos, sportos alkatú nők nem tetszenek. Hosszú haja legyen, kedvelem a szőkéket, főleg akinek ilyen meleg árnyalatú szőke hajszíne van. Arányos, ovális arc. Teltebb ajkak, pisze orr. Ne legyen rajta egy vakolat smink, de ami szép, azt emelje ki....Öltözködjön nőiesen, nem k*vásan, cicababásan, de dekoratívan. Ne legyen egy műnő....műmell, feltöltött ajkak, tetovált szemöldök, hatalmas műkörmök, ezektől falnak megyek.
2014. márc. 24. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Egy kép többet mond...

[link]

Na jó, azért fejhez tartozik test is, relatíve vékonyabb, formás fenék és mellek, nehéz pontosan behatárolni, de mint a képhet is tartozik, azok a tipikus orosz vékony magas szőkék. :)

2014. márc. 25. 03:06
 4/9 anonim ***** válasza:
36%

A nőies nőket szeretem, akiknek van fenekük, mellük. 10 férfiből 9 a nagy melleket szereti az az 1 férfi meg meleg....

Szeretem, ha egy nőnek szép, bájos arca van. A hajszín gyakorlatilag mindegy. Inkább barnább legyen a bőre, mert fehér bőrű lányok számomra hervasztóak.

Igaz a külsőt kérdezted, de nekem fontos, hogy a személyisége is tetsszen, mert az csak egy nő értékén dob.

2014. márc. 25. 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Látom szépen lepontoztatok, akkor ezek szerint sok itt a plázacica....vagy a férfi társaim szeretik a szilikon melleket :)
2014. márc. 25. 10:40
 6/9 anonim ***** válasza:

A kis csibészeket szeretem. Ha semmi nem extrém, akkor perfekt. Igazán csak az a fontos, hogy nagyjából legjobb barátokként tudjunk létezni a mindennapokban, és szembenállás helyett ugyanazzal az erővel adjuk meg egymásnak és magunknak a fejlődés lehetőségét, amikor konfliktushelyzet van.

A csibészség természetesen egy ártatlan kis valami, de valamiért nekem fontos. :)

2014. márc. 25. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Legyen nagy melle
2014. márc. 25. 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:
4-es mért általánosítasz? Van aki a hatalmasakat szereti, és van aki a formásakat, számomra például sokkal szexibb mikor nem túl nagy nem túl kicsi de formás, mintha két görögdinnye lógna...
2014. márc. 25. 18:49
 9/9 Tamás2222 válasza:
Nekem a külső csak 40%-ban játszik szerepet
2014. márc. 26. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!