Lókenöcs? Dopping szer?
pár éve jött az állatorvos oltani a lovakat, hogy jobban menjen a verseny.
kérdeztem ha a lovaknak ez ilyen jó, akkor kaphatnék-e én is?
hát belémvágott egy ló adagot!
első nap semmi!
második nap semmi!
harmadik nap...várjunk csak furán érzem magam, mintha nem bírnék magammal...ááhhhh biztos csak bebeszélem magamnak.
negyedik nap, felkelek, mintha nem is én lettem volna, mindent egyszerre akartam csinálni, egész nap kemény melót végeztem, de este még elmentem egy laza 10km t lefutni, utána még edzeni akartam!
itt kezdett el valami fura lenni!
ötödik nap, felkelek, és az izmaim szószerint olyan bedurrantak voltak, mintha tegnap munka után magamra néztem volna.
hatodik nap, már kész őrület, annyi energia volt bennem, hogy egész nap kocka bálákat dobáltam, de valahogy semmi sem tudta levinni az energiám.
hetedik nap, már kész őrület, az asszonyt vagy 5ször megcsináltam reggel, már minden baja volt, az udvarban lévő 10 tonnás pótkocsit húzgáltam, de nem bírtam magammal.
este jött a doki, mert hetente jött oltani az álaltokat, kérdi is, mi a helyzet, erre megmutattam neki, hogyx a pótkocsit, hogy húzom, traktor nélkül, puszta kézzel.
azt mondta mikor ezt meglátta, hogy nem kapok többet, mert így is, 3 ember adagját kaptam meg, ami egy átlagos lóadagnak felel meg.
hát nekem ez a kalandom a lovaknak való erősítőszerekkel, az asszony is megnyugodott utána, hogy békén hagytam,és nem kértem a dokitól semmilyen csodaerősítő dolgot.
tán nehéz elképzelni, vagy mi?
elég fájdalmas, annyit eltudok róla mondani, igaz én nyeríteni nem tudtam mint a lovak, mikor beadták, de az asszony, egy hatalmas kiabálást hallott, mikor a doki belökte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!